Hoe kun je de stijve spieren benadrukken met kleding die geschikt is voor het lichaam?

Hoe kun je de stijve spieren benadrukken met kleding die geschikt is voor het lichaam?
Je kunt de stijve spieren in kleding accentueren zodat ze groter en sterker lijken, zelfs als je mager bent en je spieren kleiner, het geheim ligt in het kiezen van de juiste kleding en het effect van kleuren en een paar simpele trucs om er sterker uit te zien, omdat het helpt bij het bewegen van het lichaam en het voorkomt veelvoorkomende kledingfouten.


Het benadrukken van de spieren in kleding staat centraal bij mode-experts, en meer geïnteresseerd in het helpen van artiesten bij het kiezen van kleding, natuurlijk verstrekken ze deze informatie tegen betaling, maar we zullen je deze eenvoudige spellen gratis geven, en ons doel in dit artikel is om je te helpen er sterker uit te zien en een grotere spiermassa te hebben.


En te denken Sommigen zeggen dat er geen truc is behalve door gewichtheffen uit te oefenen, maar het zal je verbazen als je weet dat atleten de eersten zijn die deze methode volgen om er beter uit te zien dan zij, en ik doe al een aantal maanden regelmatig aan sport en ik merk dat ik graag kleding kies die mij helpt Om het beste zicht te hebben En de zaak is inderdaad heel anders.

En het idee om de spieren in kleding te benadrukken is niet alleen afhankelijk van het kiezen van de juiste kleding, maar ook van hoe de spieren te benadrukken, en alle kleuren geven je een sterk uiterlijk, en van eenvoudige trucs om ze te dragen, en het allerbelangrijkste is om veelvoorkomende fouten in kleding te vermijden, en ik viel erin Persoonlijk realiseerde ik me later het verschil en hij besefte het samen met mij.

Hoe kies je de juiste kleding voor het lichaam?

Hoe kies je de juiste kleding voor het lichaam?
Het kiezen van kleding die geschikt is voor het lichaam hangt vooral af van uw precieze kennis van uw lichaamstype in het bijzonder. Kleding die geschikt is voor een mager persoon is niet geschikt voor diegenen die dik zijn.

Zelfs bij degenen met een slank lichaam verschillen de lichamen en variëren ze, kunt u brede schouders hebben en uw benen zijn dun, en u mag niet wijd zijn. Klaar om de meest geschikte voor u te kiezen, en na uw kennis van de gebieden met een tekort komt de rol van weten hoe het lichaam met de grootste spiermassa eruit ziet.

Hier bedoelen we het uiterlijk van nummer zeven, dat internationaal bekend staat als "v-vorm", dat is het brede lichaam van boven, met een smal medium, en dus ga je in je keuzes van wat je breed maakt van Hierboven is dit gemakkelijk om mee te experimenteren Veel kleren.

Het benadrukken van de spieren in kleding is bedoeld om te verschijnen in het uiterlijk van de zeven die we hebben uitgelegd, door deze perceptie in gedachten te houden en je lichaamsdefecten specifiek te kennen, wordt het gemakkelijk om de volgende instructies te volgen om de juiste kleding voor het lichaam te kiezen, je hoeft alleen maar rekening te houden met het verschil in die keuzes tussen lichaam en anderen, de kwestie hangt af van de aard van je lichaam voordat je het volgende volgt.

Houd je kledingmaat

Houd je kledingmaat
De eerste stap bij het projecteren van spieren met kleding is om kleding op uw exacte maat te dragen, en soms kopen we wat we maar willen van kleding, zelfs als deze niet onze exacte maat heeft, en dit leidt er niet alleen toe dat we op een rommelige, sobere manier verschijnen, maar in de meeste gevallen geeft het ons een zwakke blik, en dit gebeurt meer In het geval van het dragen van wijde of grotere kleding.

Kies altijd wat bij u past en past bij uw exacte lichaamsgrootte, niet te strak of te wijd, en u moet er rekening mee houden dat het shirt dat u draagt ​​niet van uw schouders mag hangen, en in het geval dat het moeilijk is om uw maat kleding te geven, kunt u de grotere maat kopen en retourneren Instellen en coördineren met naaien, en dat mag niet Als luieren over.

Vermijd te veel dressing

Overdrijven is over het algemeen slecht, en het helpt je niet om de spieren in kleding te benadrukken, maar leidt de aandacht af van je lichaam in het algemeen, en laat je ook ongepast lijken, en dit gesprek is van toepassing op kleding die ongrijpbaar is of veel ornamenten heeft die het oog irriteren.

En is ook van toepassing op strakke kleding of onregelmatige kleuren vreemd En dat geldt ook voor obscene geschriften die we veel zien op moderne overhemden, en ook de kleding waarop de naam van de fabrikant is geschreven in een groot lettertype, en de overdrijving loopt ook het risico om kleding te kiezen die niet geschikt is voor ons.

Kies aantrekkelijke kleding die lichaamsvlekken verbergt

De beste manier om spieren met kleding te laten zien, is door kleding te kiezen die onvolkomenheden verbergt, bijvoorbeeld het dragen van jassen geeft je een krachtiger uiterlijk en maat, en het dragen van kleding met lange mouwen is een betere keuze voor degenen die geen grote spieren in de armen hebben, en shirts zijn beter dan jassen Zomer in termen van spiermassa, het is niet logisch om mager te zijn en kleding te kiezen die je dunheid benadrukt.

Hier wordt afhankelijkheid van kleding die de lichaamskenmerken duidelijk verbergt een betere en effectievere keuze, en we hebben het hier niet over het kiezen van brede kleding, integendeel, je zult je maat kiezen zoals we hebben uitgelegd.

Maar kleding kiezen die Bekwaam in de exploitatie van Voor meerdere lagen op een intelligente manier geeft het hebben van een jas bovenop je shirt je een brede uitstraling naar de schouders, en een trui over het shirt geeft je de mogelijkheid om kleding te vergroten, waardoor je een sterkere look krijgt.

Zorg voor een evenwicht in het uiterlijk van je lichaam

Zorg voor een evenwicht in het uiterlijk van je lichaam
Als het gaat om het accentueren van je spieren met kleding, houden sommigen zich alleen bezig met de bovenste helft van het lichaam! En dat is een groot probleem. Het is niet logisch om kleding te kiezen waardoor je er vanaf de bovenkant wijd uitziet en dan je benen mager laat, dus wat van toepassing is op de bovenste helft van het lichaam is van toepassing op de andere helft.

Wat een veelgemaakte fout is bij het kiezen van kleding waarbij sommige atleten soms vallen, het is bekend dat de spiermassa van de benen Het groeit om vele redenen niet met hetzelfde gemak als de rest van het lichaam, waarvan de belangrijkste de genetische factoren zijn die de mogelijkheid om vet in de bovenste helft van het lichaam op te slaan groter maken, en de benen hebben meer bewegingsgeluk en op een manier die de spieren blootstelt aan herhalingen die hen ertoe aanzetten de spieromvang te verkleinen op een manier die meer flexibiliteit en snelheid mogelijk maakt.

En zelfs voor atleten is het gelokaliseerd Sommigen van hen hebben de schuld Beenoefeningen worden verwaarloosd vanwege hun moeilijkheid, dus het is noodzakelijk om een ​​balans te vinden tussen de bovenste en onderste helft van het lichaam bij het kiezen van kleding, en dit wordt gedaan door een broek te kiezen met een exacte maat en krachtigere en grotere materialen, dit geeft je consistentie en spieromvang voor de benen.

Kies sterke en goede kledingmaterialen

Kies sterke en goede kledingmaterialen

Goede materialen zijn meestal sterk en groter, en ze worden beschouwd als een van de eenvoudige trucs om de spieren in kleding te benadrukken, aangezien sterke materialen je een groter lichaam geven, niet volledig aan het lichaam blijven plakken en de grootte van het lichaam niet beïnvloeden, het is wat je een grotere borst geeft en een grotere breedte voor de schouders en de rest van het lichaam.

En het dragen van meerdere lagen van hen bedriegt degenen om je heen, omdat je er beter uitziet dan dat iemand denkt dat dit de maat van de kleding is, en je merkt dit misschien zelf in de winter, niemand ziet er mager uit in de winter vanwege de sterkte en maat van de kleding en de materialen die ervan zijn gemaakt, maar het moet Attent

Waar we het eerder over hadden, is niet in de val van overdrijving te vallen, niet te veel kleding of zeer zware lagen te dragen, gewoon te profiteren van de sterke materialen en gewoon in omvang te vergroten.

Het effect van kleuren op het benadrukken van de spieren van het lichaam

Het effect van kleuren op het benadrukken van de spieren van het lichaam
De meesten van ons kiezen kleuren volgens persoonlijke voorkeuren die groeien in verhouding tot de grootte, meestal geven we de voorkeur aan sommige kleuren alleen volgens de huidskleur.

Als je een lichte huid was, zou je de voorkeur geven aan donkere kleuren, en als je andersom bent, zou je de voorkeur geven aan lichte kleuren, maar wat de meesten van ons niet weten dat kleuren een aanzienlijke invloed hebben op het uiterlijk van het lichaam in termen van grootte Spiermassa, om de spieren in kleding te accentueren, is het in principe noodzakelijk om donkere kleuren, zoals zwart, marineblauw, enzovoort te vermijden.

Omdat deze kleuren sterke en grote lichamen nodig hebben, omdat ze niet gemakkelijk spiermassa laten zien, en je merkt misschien de voorkeur van atleten, vooral bodybuilding-helden, omdat we op zoek zijn naar een grotere maat en niet Van de langzaamste Bodybuilding; lichte kleuren worden de beste praktische keuze voor ons, en je kunt het proberen door twee overhemden te dragen, waarvan er één donker van kleur is en omgekeerd. Altijd een sterke uitstraling en groter formaat.

De beweging en uitdrukkingen van het lichaam en het effect ervan op het benadrukken van de spieren van het lichaam

De beweging en uitdrukkingen van het lichaam en het effect ervan op het benadrukken van de spieren van het lichaam
Er zijn veel mensen met sterke lichamen en gedraaide spieren, maar ze kijken er niet naar, vanwege de verlegen bewegingen van hun lichaam die ze verbergen en hun lichaam verbergen, is het uiterlijk van de spieren in kleding niet alleen genoeg, maar we hebben altijd fysieke bewegingen nodig die een sterker lichaam en een grote spiermassa uitdrukken, we hebben dit allemaal nodig Lichaamsbewegingen, of het nu gaat om lopen, staan ​​of zitten.

Al deze bewegingen hebben bepaalde manieren waarop we een fatsoenlijke uitstraling kunnen krijgen. Het rechte lichaam als voorbeeld lijkt groter dan de gebogen rug, en dit is een heel eenvoudig voorbeeld van lichaamstaal en signalen die je naar anderen stuurt en ze als een mentaal beeld van ons zult bewaren, en we zullen het aanpakken De vorm van het lichaam in drie meter Ur hoofdtribune en zitten en lopen.

Opstaan

Nadat u de spieren in kleding heeft geaccentueerd, wordt het absoluut noodzakelijk dat u de accentuering op de juiste manier van staan ​​verhoogt, wat een gezonde methode is die uw lichaam beschermt tegen pijn in nek en wervels.

Bij het opstaan ​​moet u uw rug volledig strekken, uw lichaam recht maken, uw borst naar de lucht openen en uw schouders niet laten vallen, en ook uw benen niet opnemen Open ze niet te veel, de afstand tussen je voeten moet gelijk zijn aan de breedte van je schouders als je je lichaam opricht, niet meer of minder, natuurlijk zul je het in het begin moeilijk vinden om dit te implementeren.

Maar je zult veel oefeningen vinden die het gemakkelijk maken om te implementeren, de belangrijkste is om te staan ​​en je rug tegen de muur te plakken Op je schouders die de muur vanaf de achterkant raken en herhalen Je hebt het vermogen om rechtop en rechtop te staan, wat de look is die je verdient.

Wandelen

spieren in kleding te benadrukken
Wat je ook doet om spieren in kleding te benadrukken, dit loopt allemaal gevaar tijdens het lopen, en lopen op de juiste en fysiek correcte manier is waar alle leiders, succesvolle en aantrekkelijke mensen voor zorgen.

Direct zonder overdrijven, en recht voor je kijkend, kun je een vast doel kiezen om naar te kijken, en wat er ook gebeurt, je kijkt nooit naar je voeten tijdens het lopen, dan is dit geen zelfverzekerde wandeling, en je zult geen model vinden dat tijdens het lopen naar zijn voeten zoekt, kijk voor je uit en zorg ervoor dat je met zelfverzekerde stappen loopt En niet-afhangende schouders en gebalanceerde stappen, dit Hierdoor zie je er sterker uit tijdens het lopen.

Zitten

De juiste manier van zitten is niet minder belangrijk dan het benadrukken van de spieren in kleding, wat ook erg belangrijk is in termen van gezondheid. De meeste gebreken aan de wervelkolom zijn het gevolg van ongezond zitten, dat wordt blootgesteld aan degenen die langdurig kantoorwerk verrichten en degenen die lange tijd studeren, en wat ons hierin interesseert Het artikel gaat over het benadrukken van de grootte en de spiermassa van het lichaam.

En dit wordt bereikt als je rekening houdt met de integriteit van het lichaam tijdens het zitten, de hoogte van de schouders, en niet met de benen of het kantelen van het hoofd, verhoog je taak hoog Beste lezer, zit met vertrouwen, want dit helpt je om goed te ademen, en geeft je uiteindelijk wat je zoekt Van zelfverzekerde lichaamstaal en meer volume, mis het niet Deze gegevens, de juiste sessie benadrukt uw spieren meer.

Simpele trucs die je spieren beter maken

Hoewel je het hebt over het kiezen van de juiste kleding, is het praten over het benadrukken van de spieren niet compleet zonder over games te praten over het dragen van kleding, en het gaat over het dragen van kleding op een manier die je meer aantrekkelijkheid en de spiermassa geeft die je voor jezelf wenst, en je merkt misschien het slechte uiterlijk van veel mensen Ondanks de goede keuze van geschikte kleding, vanwege het gebrek aan kennis van de spellen die we zullen uitleggen.

Toon onderarmen

De onderarm is een van de belangrijkste tekenen van kracht en spieromvang, en door ze te verbergen zie je er uitgemergeld uit, ongeacht je lichaamsgrootte, en het uiterlijk van de onderarm, ongeacht de grootte, is een van de manieren om spieren in kleding te benadrukken.

Voor vrouwen, en je hoeft geen shirts met korte mouwen te dragen om de onderarmspieren te accentueren, volstaat het om de mouw van het shirt niet meer dan drie rijen te buigen, en als je onderarmspieren zwak of klein zijn, kun je dit verstoren door een polshorloge te dragen Mooie handring Dh in de andere hand.

Triple armspieren

De spieren van de drievoudige armen vertegenwoordigen hetzelfde als het uiterlijk van de onderarm, om te beginnen is tweederde van de arm en de armen krijgen een grotere maat, en hier worden de spieren in kleding getoond door dat specifieke deel van de armspieren te laten zien, en het is niet de voorkeur om de helft van de mouw te dragen, maar we moeten het soms kiezen, vooral in een hoofdstuk Zomer.

Dan kun je de lengte kiezen die de spieren van de drievoudige arm vanaf de achterkant accentueert, nooit iets langer dan dat draagt, tenzij het een lange mouw is, je zult het buigen om de onderarmen te accentueren terwijl we spraken, en als je shirt die spieren verbergt, kun je het specifiek naar zijn rug buigen, en ook rekening houden met de adhesie Met de arm geeft de breedte van de mouw het een C-look Het is in strijd met kracht en spieromvang.

Lineaire gestreepte kleding

Lengtelijnen in je kleding geven je een spieromvang die je je niet kunt voorstellen, en dit is iets dat niet kan worden uitgelegd zonder ervaring, en omgekeerd gebeurt het met horizontale lijnen, en deze specifieke truc was een geweldige truc voor mij persoonlijk, en je gelooft het misschien niet bij het lezen ervan, net zoals het mij overkwam toen hij me erover vertelde Een van de mode-experts.

Maar het enige wat je hoeft te doen is het een kans geven en het zelf proberen, waarbij je de mening van vrienden gebruikt en de foto's in beide gevallen zelf ontmoet, die truc zal je in het bijzonder verbazen, en ik leerde na het implementeren ervan dat het een van de basisprincipes is om de spieren in kleding te benadrukken.

Benut de knopen en steek het shirt in de broek

Wat je lichaamsgrootte ook is, en wat je borstspieren en hun grootte ook zijn, je moet de eerste en tweede knoop van het shirt openen en je niet bezighouden met wat er uit het borsthaar en de andere verschijnt, tenzij het dik afstotend is, maar het openen van de eerste en tweede knoop geeft je tegelijkertijd een aantrekkelijke en sterke uitstraling.

Het vermijdt je ook van de verlegen, stereotiepe persoonlijkheid die niemand zichzelf verkiest, naast het vertrouwen dat je aan je uiterlijk geeft, en deze knoppen worden alleen specifiek gesloten door studenten die geïsoleerd zijn van de wereld voor studiezaken in het podium.

Bereid je voor, blijf daar weg, en het is ook belangrijk om het shirt niet uit je broek te trekken, dus door het in de broek te doen, heb je de spieren in kleding kunnen benadrukken, en maak je je geen zorgen over het coördineren van het shirt, dus dit zijn een aantal goede producten geworden, je kunt het krijgen en het proberen, maak je geen zorgen, het zal je niet veel kosten Geld.

Kleding met hoge hals


Overhemden en jassen met lange hals geven je een onderscheidend mannelijk lichaam, dus het brengt je naar een hoge mate van medaille en zwaartekracht, en de zaak stopt daar niet, maar laat ook een goede indruk achter op je fysieke kracht en de grootte van je spiermassa, en het is een van de gegarandeerde en bewezen manieren om de spieren in kleding te benadrukken. En je mag je kluisje nooit verlagen.

Het effect van zelfvertrouwen op je fysieke uiterlijk

Het is algemeen bekend dat het belang van zelfvertrouwen op alle gebieden van het leven je drijft om te werken en te slagen op verschillende gebieden van het leven, en het is je schild en zwaard bij het verwerven van nieuwe vriendschappen en relaties, en als je om je heen kijkt, zul je niet vinden onder de succesvolle persoonlijkheden die geen zelfvertrouwen hebben, maar wat ons in dit opzicht bezighoudt, is de impact ervan In de vorm van je lichaam.

En het heeft een grote impact op dit pad, omdat het reflecteert op de manier waarop je beweegt, de manier van lopen, staan ​​en zitten beïnvloedt, en ook de manier van spreken beïnvloedt, omdat het een van de belangrijkste factoren is bij het benadrukken van spieren in kleding, dus je hebt altijd zelfvertrouwen en iedereen zal je verrassen met de vraag Over uw lichaamsbeweging, lengte en bewijs Een andere om je lichaam en spieren te benadrukken.

Verkeerde gewoonten bij het kiezen van kleding

Verkeerde gewoonten bij het dragen van kleding zijn zeer talrijk, en helaas veel voorkomend, en het is een van de belangrijkste factoren die het benadrukken van spieren in kleding voorkomen, en in de voorhoede is het dragen van wijde kleding, wat de eerste truc is die bij een magere persoon opkomt, vooral met de verschijning van een brede kledingmode bij sommige beroemdheden en zangers.

Maar Het is geen oplossing en het helpt je ook niet om je lichaam te accentueren, maar het tegenovergestelde zorgt ervoor dat je er dunner uitziet als het je breder maakt, en geen onvolkomenheden voor het lichaam verbergt, ook het dragen van strakke kleding is een veelgemaakte fout, en ongeacht de negatieve impact van strakke kleding op de vorm van het lichaam, is het ook ongemakkelijk.

En veroorzaken extra gezondheidsschade Het moet onmiddellijk worden weggedaan en de veelgemaakte fouten zijn te veel om te tellen, maar we zullen hier volstaan ​​met het overdreven noemen van de lange mouwen, het sluiten van alle knopen van het shirt en tenslotte de inconsistentie in maat en kleur tussen de bovenste en onderste helft van het lichaam.

Gespierde kleding


Veel mensen zijn zich niet bewust van het bestaan ​​van kleding die speciaal voor spieren is ontworpen, ondanks dat het de ideale manier is om spieren met kleding te laten zien. Hier wordt bedoeld sportkleding, kleding die is ontworpen voor verschillende doeleinden, waarvan het belangrijkste het comfort van het lichaam is en het accentueert in een grotere en krachtigere maat.

En het dragen van deze kleding zelfs voor eigenaren van slanke lichamen suggereert anderen Met hun kracht en hun beoefening van sport totdat sommige mensen hun lichaam groter zien, en de voordelen van die kleding zijn dat ze goedkoop en praktisch zijn, omdat ze je een goede jeugdige uitstraling geven.

Maar een van hun nadelen is dat ze niet bij alle gelegenheden passen, maar het zijn zeer beperkte gelegenheden, en je kunt dan een formeel pak dragen, maar de rest van de dag draag je Sportkleding en geniet van een sterke jeugdige look en comfortabele kleding.

Simpele oefeningen om kracht en spiermassa te vergroten

We spraken eerder over hoe je spieren kunt benadrukken met kleding, maar hoe zit het met het verkrijgen van meer van hen?

Natuurlijk zal het beter zijn voor jou, je gezondheid en je uiterlijk, en dit is de rol van sporten, en je hebt niet veel tijd nodig, zelfs niet om naar sportclubs te gaan en een groot maandelijks bedrag te betalen, alles wat je nodig hebt is twintig minuten per dag, waarin je oefeningen doet die gericht zijn op de spieren die je lichaamsgrootte benadrukken Je spiermassa neemt toe.

En het kan thuis worden uitgevoerd en alleen afhankelijk van het lichaamsgewicht, en bovenop deze oefeningen komt een drukoefening, en deze oefening heeft verschillende vormen, die elk gericht zijn op specifieke spieren, maar traditionele druk volstaat in principe, het zal je een spieromvang geven in de spieren van de borst, schouders, dertig spieren van de armen en oefening De tweede is Al-Okla.

Het zal werken om de spieren van de rug, schouders en armen te versterken, terwijl de derde oefening een beenoefening is, en de benen hebben veel oefeningen op internet, kies wat je wilt, geef jezelf elke ochtend twintig minuten en mediteer het verschil in je lichaam en je spieren na slechts drie weken.

Na het lezen van dit artikel en het opvolgen van het advies dat erin staat, bereikt u zeer goede resultaten, dan kunt u de spieren in kleding benadrukken en kiezen wat het beste bij u past, qua maat en vorm, evenals de kleuren en de manier van lopen en zitten die u een grotere maat geeft, en het kennen van de fouten bij het dragen van gewone kleding helpt u ze te vermijden.

En niet Val in de val van het magere uiterlijk, gebrek aan fitheid en kracht, en vergeet niet om gemakkelijke trucs te gebruiken om je doel te bereiken en voor je uiterlijk te zorgen, en ondanks al het bovenstaande blijft sport uiterst belangrijk, dus ontzeg jezelf en je lichaam niet van het plezier en de voordelen van het sporten.

Een reactie posten

0 Reacties