Hoe helpen ochtend sportoefeningen de lichaamsfitheid?

Ochtend sportoefeningen is een soort periodieke revitalisering van de bloedsomloop. Het lichaam moet, net als de machine, worden gerevitaliseerd en energiek door enkele eenvoudige fysieke oefeningen te blijven doen, zodat het geen luiheid, lethargie, problemen met de bloedsomloop en hartaandoeningen ontwikkelt.

Hoe helpen ochtend sportoefeningen de lichaamsfitheid?
Als het gaat om sporten in de ochtend, lijkt het in het begin misschien moeilijk, maar na gewend te zijn aan deze rituelen, zal het een gemakkelijke gewoonte worden die je niet gemakkelijk kunt opgeven, omdat de wetenschap aangeeft dat het individu veel baat heeft bij het uitvoeren van deze vroege oefeningen voordat ontbijten, of dat nu voordelen voor de gezondheid zijn of voor een dagelijkse agenda die sommigen niet kunnen uitstellen voor een andere keer.

Je zult eraan wennen om vroeg op te staan ​​om je te concentreren op het implementeren van je goede oefeningen en trainingsgewoonten, en het duurt maar een korte tijd voordat deze oefeningen een gewoonte worden, en het doen van oefeningen op elk ander moment van de dag vervangt de ochtendoefeningen niet , en dit artikel gaat in op:

Welke voordelen voor ochtendoefening? Wat is het belang van ochtendoefeningen voor kinderen? Wat zijn de beste ochtendoefeningen voor de activiteit? Welke ochtendoefeningen zijn gunstig voor het hart? Hoe maak je meestal ochtendoefeningen?

Wat zijn de voordelen van ochtendtraining?

Hoe helpen ochtend sportoefeningen de lichaamsfitheid?
Veel mensen doen dagelijks routinematig werk, te beginnen met 's ochtends eten, dan naar hun werk gaan of studeren, dan in het café zitten en dan slapen, zonder na te denken over voldoende training en lichaamsbeweging die nodig zijn voor het lichaam en de gezondheid, en onderzoek heeft aangetoond dat een vijfde van de Amerikanen Ze krijgen alleen de ochtendoefening die het lichaam nodig heeft.

En veel mensen zijn zich misschien niet bewust van het belang of de voordelen van die oefeningen, niet alleen voor de fysieke gezondheid van het individu, maar ook voor zijn mentale welzijn en zijn vermogen om ook sociaal met anderen om te gaan. De volgende zijn de belangrijkste gezondheidsvoordelen van regelmatig sporten in de gezondheid Ahh:

Bevorder het metabolisme

Meer zuurstof verbruiken na het sporten betekent dat je lichaam meer calorieën verbrandt dan dat je aan een bureau zit of in je auto rijdt, en een studie heeft aangetoond dat deelnemers aan oefeningsoefeningen gedurende 14 uur na het sporten nog eens 190 calorieën verbranden in vergelijking met degenen die dat deden helemaal geen ochtendoefeningen.

Terwijl de ochtendoefening oefeningen doet om de eetlust te openen als gevolg van een verhoogd metabolisme, en het lichaam profiteert van dit voedsel in drie vormen als volgt: (Als een energiebron - om de lichaamscellen aan te vullen - om het als vet op te slaan voor gebruik later), en dit metabolisme kan niet worden bereikt als er laat op de dag wordt geoefend.

Verbeter fysieke en mentale energie

Experts zijn van mening dat doorzetten met elke ochtend sporten als een natuurlijke kop koffie het lichaam wakker maakt en de geest stimuleert, aangezien beweging een goede bron van activiteit en energie is die we aan het begin van onze dag nodig hebben, en verder dan dat het bewees het vermogen van ochtendoefeningen om de focus en mentale vaardigheden gedurende de dag te verbeteren.

Waar je alertheid, plezier en meer energie voelt na het sporten, omdat de geest klaar is om alle taken die hem die dag zijn toegewezen op zich te nemen, en er veel onderzoeken zijn gedaan naar de voordelen van vroeg sporten en de resultaten hebben aangetoond dat het ontwaakt en waarschuwt de geest om beter te werken dan het eten van een kloof die zwak is.

Ontwikkeling van zelfdiscipline

Het is onbetwistbaar dat vroeg opstaan ​​om regelmatig te oefenen - zij het in het begin moeilijk, maar het zal in de loop van de tijd meestal gemakkelijk worden - de discipline en persoonlijke betrokkenheid bij afspraken of bedrijfsorganisatie zal verbeteren, aangezien deze discipline zich verplaatst naar andere belangrijke gebieden en aspecten in Uw leven, en het zal gunstiger en heilzamer zijn wanneer men zich inzet voor het eten en voeden van het gezonde lichaam en geest.

Slaap beter

Vroeg opstaan ​​om 's morgens te sporten, helpt om beter te slapen, omdat het lichaam aan het eind van de dag een gevoel van rust heeft, waardoor het klaar is om in slaap te vallen weg van angst en onrust, en een recent onderzoek werd uitgevoerd bij een groep deelnemers aan lichaamsbeweging op verschillende tijdstippen, waaronder: om zeven uur 's ochtends En om één uur' s avonds en om zeven uur 's avonds, en dat de studie gedurende drie dagen per week concludeerde dat mensen die' s morgens vroeg sporten dieper slapen en beter slapen dan andere, in tegenstelling tot het doen van avondoefeningen die stress bevorderen door alle S-hormonen adrenaline, en het effect op het lichaam op dat moment stressvol is.

Houd van het leven en voel je gelukkig

Het lijdt geen twijfel dat lichaamsbeweging 's morgens, resulterend in een betere stofwisseling, het lichaam er beter en gezonder uit zal laten zien, maar het individu zal een nieuw leven beleven door fysiek en psychologisch comfort, en een aantal experts heeft patiënten met verkoudheid aanbevolen , slechte spijsvertering en depressie om 's ochtends te sporten.

Waar Uit sommige onderzoeken is gebleken dat deze ochtendoefeningen de afgifte van gelukshormonen stimuleren s of endorfine, en hoewel het moeilijk is om vroeg op te staan ​​om deze oefeningen 's ochtends uit te voeren, zijn de resultaten die de liefde van het leven en een constant gevoel van geluk bereiken op dat moment de moeite waard om op te offeren.

Weg met overtollig vet

Japanse onderzoekers hebben bewezen dat de oefening die een persoon doet voordat hij gaat ontbijten, de vetten oxideert, omdat grote vetmoleculen worden afgebroken, zodat het lichaam er voordeel uit kan halen en de energie die ze nodig hebben, krijgt en bovendien gewicht verliest dat leidt tot het verkrijgen van de ideale consistentie, zoals een Belgische studie heeft bewezen. De ochtendtraining voor het ontbijt simuleert de toestand van vasten en helpt het overgewicht te verminderen en de bloedsuikerspiegel te verlagen.

Verbeter de stemming en mogelijkheden om met anderen om te gaan

Door hardlopen of een andere oefening in de vroege ochtend kan het individu voor zichzelf zorgen om in een betere gezondheid en mentale toestand te verkeren; zodat hij voor alles kan zorgen, net zoals gelukshormonen hem in een betere stemming en stemming brengen, terwijl hij beter met anderen omgaat.

En een studie heeft An American aan de New York University bewezen dat vrouwen die regelmatig ochtendoefeningen doen meer kalm en psychologisch comfort behouden dan anderen, omdat het ook het belang van die ochtendoefeningen heeft bewezen bij het verbeteren van sociale relaties, en het individu in staat stelt nieuwe vriendschappen terwijl je vriendschappen zo lang mogelijk houdt.

Wat is het belang van ochtendoefeningen voor kinderen?

Wat is het belang van ochtendoefeningen voor kinderen?
Onze kinderen zijn onze toekomst, en door de fysieke kracht van het kind te ondersteunen, kan hij een gelukkig en gezond ziektevrij leven leiden, terwijl het de immuniteit versterkt en de bot- en spierstructuren van het kind versterkt, en hem meer energie en een gevoel van eigenwaarde geeft en tegelijkertijd het hun respect, evenals het verminderen van de periodes die kinderen doorbrengen voor tv of elektronische spelletjes en andere, die een bedreiging kunnen vormen voor de gezondheid van kinderen. Hieronder volgen de belangrijkste gezondheidsvoordelen van het oefenen van ochtendoefeningen voor kinderen:

Bevorder gezonde en fysieke groei

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging door kinderen, samen met goede voeding tot volwassenheid, hen helpt een gezond gewicht te behouden en tegelijkertijd de kans op gewichtstoename te verminderen. Het verbetert ook de cardiovasculaire gezondheid door hartaandoeningen zoals hoge cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes te verminderen. En anderen, omdat het het kind helpt om de balans te verbeteren.

Flexibiliteit en kracht, door spieren op te bouwen en de algemene gezondheid en conditie van het kind te verbeteren, naast het ontwikkelen van fijne fysieke motorische vaardigheden waarbij de handen, vingers, benen en anderen worden gebruikt.

Doe uw dagelijkse werk beter

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat lichaamsbeweging in de ochtend voor kinderen de academische prestaties verbetert, en de geest ook stimuleert om beter te werken door de neuronen te vermenigvuldigen, hun banden te versterken en hen tegen schade te beschermen. In één onderzoek waren gewichtstoename en obesitas gekoppeld aan een laag schoolniveau en latere prestaties in het leven.

Eveneens is aangetoond dat lichaamsbeweging het zelfvertrouwen en respect van kinderen verbetert door de stemming te verbeteren en de interactie te vergroten en stress en angst te verminderen, vooral door voldoende rustige slaap te krijgen, en door kansen te bieden om sociale vaardigheden te ontwikkelen en vrienden te maken door deel te nemen aan teamsportteams, teamwerk en meer.

Mentale vaardigheden ontwikkelen

Er zijn veel theorieën die het belang van ochtendtraining aannemen bij het verbeteren van mentale en cognitieve vaardigheden bij kinderen, waarvan sommige zeggen dat de reden hiervoor een verbetering van de bloedstroom en zuurstof naar de hersenen is, omdat is aangetoond dat het de niveaus van noradrenaline en endorfines die stress helpen verminderen en de stemming verbeteren.

Naast het creëren van nieuwe neuronen met verbeterde communicatie tussen hen, zoals bewezen is nuttig bij het bevorderen van neuronale productie van eiwitten die bekend staan ​​als neuronale factoren die een directe impact hebben op de gezondheid en het leren van de hersenen.

Verbeter het gedrag van leerlingen in de klas

Naast de voorgestelde fysiologische reacties, verbetert de regelmatige deelname van kinderen aan sommige soorten sport het gedrag van het kind in de klas, waardoor de focus op de academische inhoud van deze lessen toeneemt, waar enkele onderzoeken naar kinderen werden uitgevoerd.

Ik ontdekte het belang van die oefeningen voor het brein van de kinderen en verbeterde cognitie. Door het niveau van lezen en wiskunde tot 20 keer te verdubbelen, zoals sommige andere studies hebben aangetoond dat 30 minuten lopen 's ochtends kinderen helpt om problemen op te lossen door anderen dan anderen die oefende het niet met ongeveer 10% effectiever.

Wat zijn de beste ochtendoefeningen voor de activiteit?

Wat zijn de beste ochtendoefeningen voor de activiteit?
Onderzoek heeft aangetoond dat ochtendtraining ons leven op een geweldige manier kan verbeteren. Het uitvoeren van deze oefeningen aan het begin van de dag verbetert niet alleen de fysieke fitheid, maar bevordert ook een goede voeding terwijl het de gemoedstoestand en het gevoel van fysieke cal en mentale activiteit gedurende de dag. Hieronder volgen de belangrijkste oefeningen die worden aanbevolen door de American Psychological Association en de Appalachian State University om de hele dag door van fysieke en mentale activiteit te genieten:

hardlopen sport

Hardlopen is een van de meest gunstige ochtendoefeningen, omdat het in het buitenland wordt uitgevoerd, wat handig is om met de natuur te communiceren en 's ochtends vroeg van frisse lucht te genieten. Het is ook nuttig voor het bouwen van botten, het handhaven van het gewicht en het beheersen van de bloeddruk, hoewel u thuis op de loopband loopt. Of de club of sportschool heeft dezelfde voordelen, mits er frisse lucht beschikbaar is als we niet in het park of tussen velden kunnen lopen.

Springen sport

Het is een geweldige sport die gunstig is voor de gezondheid van hart en bloedvaten, en wordt gedaan door met de voeten bij elkaar te staan ​​en de armen omhoog te brengen, en verder te springen met de spreiders en voeten naar buiten en dan weer terug naar de eerste positie, en ga daar een minuut mee door en neem dan een pauze in het begin. De periode wordt geleidelijk verlengd totdat het individu zich moe voelt.

Balansoefeningen

Het wordt beschouwd als een soort klassieke yoga, die zeer gunstig is voor de gezondheid van de wervelkolom, het evenwicht en het geheugen en de concentratie verbetert, en het begint de tafelpositie te vormen door handen en knieën op de grond te plaatsen en de rug recht te houden, en daarna goed ademhalen het linkerbeen wordt met de rechterarm evenwijdig aan de grond geheven en na goed ademhalen wordt de beweging naar de andere kant overgebracht en elke ochtend 10 keer herhaald.

Ga langs het been

Deze ochtendtraining is niet alleen belangrijk voor het versterken van de spieren van de benen, het versterkt ook de heupen en knieën en wordt uitgevoerd door op de voeten te staan ​​terwijl de heupen uit elkaar worden gehouden, de armen naar voren worden gestrekt en vervolgens naar beneden gaan als als je wilt zitten totdat je de hoek van 90 graden hebt bereikt, keer dan terug naar de staande positie terwijl je de armen recht houdt, herhaal die oefening 15 keer en je kunt het in twee delen verdelen als je een beginner bent en je kunt niet behaal het nummer één keer.

Push-up oefeningen

Het is een nuttige ochtendoefening om de borst en schouders te versterken en wordt uitgevoerd door op het gezicht te liggen en het lichaam door de armen omhoog te brengen, en na het ademen gaat het goed naar beneden, waarbij het lichaam recht blijft met de benen en dan weer omhoog nogmaals, en deze oefening wordt meerdere keren herhaald. Het verdient de voorkeur om met een klein aantal te beginnen en vervolgens het aantal geleidelijk te verhogen tot het 100 keer is, en dit kan een maand duren.

Welke ochtendoefeningen zijn gunstig voor het hart?

Welke ochtendoefeningen zijn gunstig voor het hart?
Als je de cardiovasculaire functie wilt verbeteren, moet je elke dag voor het ontbijt regelmatig 10 minuten cardiovasculaire oefeningen doen, omdat je je verfrist en energieker voelt, en experts raden het beginnersniveau aan dat ze elke 30 seconden een pauze van 30 seconden moeten hebben van lichaamsbeweging.

Wat het gemiddelde niveau betreft, wordt aanbevolen om na elke 40 seconden inspanning 20 seconden rust te nemen. Voor het gevorderde niveau krijgt de atleet elke 50 seconden van het uitvoeren van de oefeningen slechts 10 seconden rust. Hieronder volgen de nuttigste oefeningen, zoals aanbevolen door experts:

Spring op het denkbeeldige touw

Het gaat over het touw op en neer springen zonder een echt touw. Het doel van deze oefening is om in een recordtijd het grootste aantal eenvoudige sprongen uit te voeren, wat nuttig is bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het versterken van de hartspieren.

Duw met sprong

Begin door op de voeten iets van elkaar af te staan, daal dan af op de palm van de handen naar de grond, spring dan omhoog om te staan ​​en keer terug naar de vorige positie terwijl je de borst strak houdt, blijf springen en afdalen op de palm van de handen, blijf dit doen totdat u het aantal bereikt dat u kunt bereiken.

Spring met gehurkt

Vanuit een gematigde staande positie met een grote afstand tussen de heupen, leidt de depressie vervolgens tot een squatsessie van 90 graden met de handen voor het gezicht samengeklemd, springt dan omhoog om weer rechtop te gaan staan ​​en de oefening is herhaald gedurende ten minste twee minuten.

Hands rotatie

Ochtendoefeningen worden zelfs voor een eenvoudige periode dagelijks uitgevoerd om de activiteit van het lichaam en het hart te behouden, en de belangrijkste van deze oefeningen is om het lichaam naar beneden te halen terwijl het gezicht naar de grond wordt gebracht, en het lichaam wordt met de handen omhoog gebracht van de grond op een rechte manier, de handen worden constant gedraaid, zodat het lichaam met een hand omhoog wordt gebracht. De ene hand raakt de andere schouder aan en de andere hand wordt gedurende ten minste twee minuten herhaald, wat een nuttige balansoefening is.

Spring terwijl je stapt

Deze oefening begint met op de voeten staan ​​met gebogen knieën en springen in de lucht met het rechterbeen naar voren geheven, waarna het linkerbeen terugkeert naar de landing in een burst-modus, en zodra het op de knieën landt, spring je rustig omhoog in de lucht met de benen in het midden van de vloer zijn overgeschakeld naar de overloop terwijl het andere been naar voren vordert, en moet je borst omhoog houden.

Voeten en handen klimmen terwijl je ligt

Begin te liggen met het lichaam rechtop met de handen en voeten omhoog, houd de romp stabiel, laat de rechtervoet naar voren bewegen zonder de grond te raken terwijl u de linkerhand beweegt om de rechterknie te raken en dan terug te keren naar de eerste positie, til de linkervoet naar voren zonder de grond te raken en beweeg de rechterhand om de linkerknie aan te raken, ga dan terug naar de eerste positie, oefen afwisselend zo snel mogelijk tussen de linker en rechter spleet zonder het evenwicht te verliezen, wat een nuttige oefening is voor de spieren van de romp en ledematen.

Hoe maak je meestal ochtendoefeningen?

Hoe helpen ochtend sportoefeningen de lichaamsfitheid?
De voordelen van lichaamsbeweging in de vroege ochtend kunnen niet over het hoofd worden gezien, maar daarvoor moeten we vroeg opstaan ​​om die oefeningen regelmatig uit te voeren, en velen van ons kunnen moeite hebben om de eetlust te weerstaan ​​om 's ochtends te slapen of om op dat moment uit bed te gaan, en hier zijn de belangrijkste stappen die u kunt nemen om uw levensstijl ten goede te veranderen en vroeg op te staan ​​om van ochtendoefeningen een gewoonte te maken om er non-stop aan vast te houden:

Zet het alarm weg

Als u 's morgens vroeg opstaan, moet u het alarm op de luide, luide stem zetten, terwijl u het ver van uw handen in de kamer plaatst, om uzelf te dwingen uit bed te komen en het stil te houden, en zo een grotere kans krijgen om de taken die voor ons liggen uit te voeren en te volgen.

Ga niet 's ochtends zitten

Nadat je wakker bent geworden van het type, ga je niet naar de badkamer behalve voor de noodzaak, en ga niet zitten om te ontbijten behalve een paar dingen die je helpen tijdens de oefening, en controleer ook je e-mail of anderszins niet, maar je moet dragen je sportkleding en beweeg snel om de oefeningen te volgen en het plan dat je voor jezelf hebt opgesteld te voltooien.

Houd je doel in gedachten

Als je opstaat en strak traint, kun je je na een tijdje vervelen, maar als je jezelf een kort- of langetermijndoel stelt, wordt de oefening die je in de vroege ochtend doet iets waar je naar uitkijkt en waar je met passie op wacht .

Negeer de warming-up niet

Het lijdt geen twijfel dat het doorbrengen van ten minste vijf minuten in een warming-up een groot effect heeft op spierstimulatie na het slapengaan en voor het sporten 's morgens regelmatig, en deze warming-up geeft je de mogelijkheid om lange tijd stijve oefeningen te blijven doen .

Verkort de oefeningen en stel ze niet uit

Probeer de ochtendoefeningen om welke reden dan ook niet uit te stellen, en als er zich een aantal noodsituaties heeft voorgedaan, verdient het de voorkeur enkele eenvoudige oefeningen te doen die niet lang duren, dus adviseren experts om de oefeningen elke ochtend een korte tijd uit te voeren periode om uw bedrijf, taken en verantwoordelijkheden niet te beïnvloeden. Vereist in de ochtend, bijvoorbeeld een half uur is voldoende om deze sporten te doen, daarna te douchen, te ontbijten, kleding te dragen en daarna zonder vertraging op tijd naar het werk te gaan.

Zorgen voor regelmatige ochtendtraining is goed en zeer gunstig voor het lichaam, maar er moeten ook geschikte gezonde voedingsmiddelen en voedingsmiddelen worden gegeten, zoals voedingsmiddelen met veel koolhydraten en eiwitten en vetarm voor het sporten, bij voorkeur van fruit als een kleine appel, banaan of een weinig melk, om u van energie te voorzien Vereist tijdens de training, en het mag niet worden verwaarloosd om tenminste een glas water te drinken voordat u naar de training gaat om het lichaamsvocht te behouden en te beschermen tegen uitdroging.

En als de oefening langer dan 20 minuten duurt, moet u elke 20 minuten een kopje puur water drinken, en gedurende de dag de sappen en het ideale voedsel van Aakar tussen de maaltijden door, hebben we in dit artikel de belangrijkste voordelen geboden van aërobe ochtendtraining en het belang ervan voor kinderen, de beste ochtendactiviteit voor lichaamsbeweging, het belangrijkste ochtendhart voor lichaamsbeweging dat nuttig is, en tot slot hoe u die oefening gewoonlijk 's morgens maakt.

Opmerking: dit artikel bevat medisch advies, hoewel deze tips zijn geschreven door specialisten en veilig en niet schadelijk zijn voor gebruik door de meeste gewone mensen, maar ze worden niet beschouwd als een vervanging voor het advies van uw persoonlijke arts. Gebruik het op eigen risico.

Een reactie posten

0 Reacties