Hoe kom je van de slappe armen af door te sporten?

Hoe kom je van de slappe armen af door te sporten?
Hoe kunnen we de  slappe armen verwijderen? Een vraag die veel mensen, vooral mensen met extra kilo's, aandringen op de psychische problemen en schaamte veroorzaakt door de ellepijp en de slappe, maar het is simpel omdat sporten je zal helpen deze crisis gemakkelijk te overwinnen.

Veel mensen, vooral vrouwen, willen van de ellebogen en slappe handen af, omdat het vet in dit gebied sterk geconcentreerd is, wat hen in verlegenheid brengt en een gebrek aan zelfvertrouwen, vooral omdat het de lichaamsvorm niet consistent maakt met elkaar, zo velen van hen nemen hun toevlucht tot het volgen van harde diëten en moeten plastische chirurgie opslaan om deze extra vetten te spoelen, maar de resultaten zijn niet altijd haalbaar.

Ondanks de vele voordelen van lichaamsbeweging bij het wegwerken en triggeren, nemen weinig mensen er hun toevlucht toe, hetzij vanwege hun luiheid of gebrek aan kennis van de echte waarde van sport.

Wat is ulna?

Het is een gebied dat in de handen wordt aangetroffen, met name van de verdeler en tot het hoogste gebied in de armen, om vele redenen hoopt het vet zich op in deze regio, waardoor het verzakt.

Oorzaken van grote ellepijp

Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat de ellepijp groeit, waarvan de belangrijkste zijn:
Snel gewichtsverlies met een hard dieet waardoor vetten in het ene gebied smelten en zich ophopen in het andere.

 • Aandacht voor het uitvoeren van abdominale liposuctie of het verkleinen van de omvang op een manier die de vorm van de buik coördineert en de opkomst van de trigger en het verschijnen van slappe handen en de moeilijkheid om later van de ellepijp af te komen.
 • Gebrek aan vezels in het lichaam.
 • Leeftijd verhoogt de elasticiteit van de huid en de verzakking ervan.
 • Vaak is familie-erfenis de oorzaak.
 • Als u gedurende langere tijd verkeerd op het bureau zit, verschijnt er een verslapte huid in meerdere delen van het lichaam.
 • zwaarlijvigheid.
 • Eet stevige maaltijden.
 • Gebrek aan lichaamsbeweging.

Hoe kunnen we de ellepijp en slappe handen verwijderen?

Hoe kunnen we de ellepijp en slappe handen verwijderen?
 • Eet een dieet en vermijd het eten van voedsel dat verzadigde vetten bevat.
 • Eet meer voedingsmiddelen die natuurlijke vezels, transvetten, fruit en groenten bevatten.
 • Vervang zwaarlijvigheid door olijfolie.
 • Eet voedingsmiddelen die zeer weinig calorieën bevatten.
 • Drink regelmatig water, bij voorkeur minimaal 8 glazen per dag.
 • Oefen regelmatig.
 • Oefening verwijdering oefeningen

Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het wegwerken van de enkels en het coördineren van de lichaamsvorm, en de belangrijkste van deze oefeningen zijn:

 1. Knijpoefening: Het is door uw buik op de grond te ontmoeten met uw hele lichaam, vervolgens uw hele lichaam van de grond te tillen op basis van uw handen, vervolgens naar de grond te gaan en weer terug te gaan en de oefening 15 keer per dag te herhalen.
 2. Mindfulness-oefening: deze oefening helpt alle spieren in het lichaam te spannen. Je hebt alleen een hangende pijp nodig en je zult proberen deze vast te houden en je hele lichaam met je twee handen aan te spannen, ga dan naar de startpositie en herhaal het proces.
 3. Lifting tics: Voor deze oefening heb je twee plastic flessen water nodig, je tilt de twee flessen op met de armen gebogen zodat de twee flessen gelijk zijn, dan til je ze naar boven en daal je weer af met herhaling.
 4. Hef de armen op: ga rechtop staan, buig dan uw knieën naar voren en til uw armen omhoog, dan naar beneden en herhaal deze oefening ongeveer 10 keer.
 5. Squat-oefening: je zit in deze oefening in een squat-positie en houdt je kleine bal vast in je handen en bevestigd aan je borst en staat op en spreidt beide armen naar voren terwijl je de bal duwt om naar de borst te wijzen. De oefening wordt ongeveer 15 keer herhaald en de ellepijp kan worden verwijderd door deze te behouden.

Afslankarmen zonder spieren

Velen willen hun arm slanker maken en het doorzakken erin kwijtraken zonder de noodzaak om sterke spieren op te bouwen, willen gewoon de arm bereiken op een manier die compatibel is met de rest van hun lichaam en oefeningen die hierbij helpen:

Afslankarmen zonder spieren
 • Oefening in Straatsburg: Bij deze oefening heeft u een stoel nodig die u achter u plaatst en ongeveer twee stappen voor hem gaat staan, uw handen op de stoel legt en probeert uw lichaam op te heffen totdat het achterste gedeelte gelijk is aan de hoogte van de stoel en ga dan weer naar beneden, en herhaal de oefening voordat je de grond nadert.
 • Oefening kostbaar: deze oefening helpt enorm om af te slanken en de ellebogen volledig af te voeren, en u kunt deze oefening oefenen door uw handen op uw handen op de grond te houden, uw handen en ellebogen in een rechte lijn te houden en de boeren strakker te houden en te blijven in deze positie gedurende een minuut en kan beginnen met 40 seconden en overgaan tot het bereiken van een minuut en de oefening dagelijks herhalen.
 • Bloedplz-oefening: rechtop staan ​​met de heupen strak en de knieën enigszins ontspannen laten, twee halters (het kleinste gewicht) in beide handen vasthouden, de handen cirkelvormig naar binnen bewegen en de oefening ongeveer 10 keer herhalen en vervolgens van richting veranderen en herhalen ook 10 keer, en de methode kan worden gewijzigd. Oefening door de armen naar beneden te bewegen en de ellebogen naar buiten te draaien, dwz naar de borst gericht en de oefening 10 keer te herhalen.


Klapoefeningen om de enkels te versmallen

De applausoefening helpt op een zeer eenvoudige manier de ellebogen te verwijderen en de doorhangende vorm in de armen te verwijderen, door rechtop te staan ​​en de armen naar voren te strekken en naar voren en naar achteren te klappen. Het aantal oefeningen mag niet minder dan 50 keer per dag zijn en u kunt het aantal keer verhogen tot 100 keer.

De stammen afslanken met laser

Veel mensen denken erover om plastische chirurgie te gebruiken om elk probleem dat ze tegenkomen op te lossen. Een van de meest voorkomende problemen bij eigenaren van laseroperaties zijn liposuctie, huidverstrakking en slappe delen van het lichaam met laser, maar vallen de ulnaire gebieden binnen de gebieden die de laser kan opdrogen? Natuurlijk kan de laser iedereen van de knagende trigger ontdoen, in kleine of grote hoeveelheden.

Het proces van het elimineren van de ulnaire laser wordt beschouwd als een van de eenvoudige operaties die afhankelijk zijn van lokale anesthesie, vervolgens maakt de arts een chirurgische incisie vanuit het okselgebied en de incisie is ongeveer 5 mm, daarna spoelt de arts het vet met de laser en dit proces volgt altijd het huidverstrakingsproces om de consistentie van zijn vorm te behouden. Zoals voorheen, sluit de arts aan het einde van de operatie de incisie en brengt hij verband aan op het wondgebied.

Nu hoeft u zich niet meer te schamen en geïrriteerd te voelen als u lijdt aan het probleem van ulnaire en slappe handen, u heeft een heleboel oplossingen om u te helpen eenvoudig van deze crisis af te komen.

Opmerking: dit artikel bevat medisch advies, hoewel deze tips zijn geschreven door specialisten en veilig en niet schadelijk zijn voor de meeste gewone mensen, maar ze worden niet beschouwd als een vervanging voor het advies van uw persoonlijke arts. Gebruik het op eigen risico.

Een reactie posten

0 Reacties