Hoe werd Ronaldo een Braziliaans icoon op het WK?

Hoe werd Ronaldo een Braziliaans icoon op het WK?
Het fenomeen Ronaldo is hoe de voetbalfans die titel noemden, zoals deze Braziliaanse speler naast de Braziliaanse Pele, en de Argentijnse Maradona worden beschouwd als de grootste voetballers van de twintigste eeuw, en tot op heden kon niemand hen evenaren.

Ronaldo was geen gewone speler wiens carrière zal eindigen zodra hij stopt met voetballen nadat hij zoals gewoonlijk voor alle spelers opgroeit, maar het is eerder een onderscheidend teken in de geschiedenis van het voetbal dat op veel momenten het verschil maakte met zijn nationale team.

Maar eerder alle clubs waar Ronaldo voor speelde, zoals we weten dat Ronaldo heeft gespeeld Voor zeven clubs sinds hij op het toneel verscheen, zijn het respectievelijk Braziliaanse Cruzeiro, PSV in Nederland, Barcelona, ​​Spanje, Inter Milan, Real Madrid en AC Milan, en uiteindelijk zijn carrière afronden bij de Braziliaanse club Corinthians, die ze allemaal wedstrijden op het hoogste niveau presenteerden.

Vooral Real Madrid en Barcelona, ​​op internationaal niveau, slaagde Ronaldo erin om het WK tweemaal te winnen met het eerste team van zijn land in 1994 en het tweede in 2002, waarin Ronaldo een van de beste spelers in het toernooi was en een grote bijdrage leverde aan het winnen van de titel naar Brazilië, dit is naast het WK in 1998, waarin Ronaldo deelnam en bijna de titel won, ware het niet dat de Franse ploeg voor het laatst met drie goals zonder antwoord was verloren.

Ronaldo's helderheid in voetbal

Ronaldo werd geboren in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro in 1976 en dit jaar markeerde de geboorte van de ster en het fenomeen van het Braziliaanse voetbal, die de wereld opfleuren en iedereen verblindden met zijn prachtige artistieke invloeden totdat hij een van de beste mensen was die voetbal in de geschiedenis raakte.

Selim, wat betekent dat hij het doel bereikt, dit is een aanvulling op zijn hoge vaardigheid die ik kende toen je video's van deze speler bekijkt, zie je onbekende aanrakingen op het oude voetbal, en hij won de prijs voor de beste speler ter wereld, uitgereikt door de FIFA in 1996, en Ronaldo was nog geen eenentwintig Hij kon deze prijs het jaar daarop rechtstreeks en ook in 2002 weer in ontvangst nemen.

Dus Ronaldo werd het verbijsterende fenomeen in het wereldvoetbal genoemd, dus wanneer een coach van een ander team naar hem kijkt, komt hij in de media en zegt dat ik nog nooit zo'n speler heb gezien.

Ronaldo was een jonge man die speelde in de Braziliaanse steegjes en straten in zijn stad, Rio de Janeiro, en daarna testte hij al snel in een van de clubs, Cruzeiro, en accepteerde hij tests om het team binnen te komen, en met een paar jaar ging hij naar het eerste team in deze club dat verrassend genoeg in de Braziliaanse competitie verscheen. Iedereen zonder uitzondering, en dit markeerde de opkomst van de ster van die speler in de voetbalhemel.

Ronaldo nam deel aan het WK 1998

Ronaldo nam deel aan het WK 1994 met zijn land, Brazilië, en hij wist dit jaar de titel met hen te winnen, maar hij was niet de invloedrijke speler in het toernooi, hij nam slechts een paar periodes van enkele wedstrijden deel.

Maar zijn tweede deelname in 1998 was erg sterk waardoor hij de beste speler nam In het kampioenschap en inderdaad in de hele wereld viel Brazilië om te beginnen in de eerste groep met de teams van Noorwegen, Marokko en Schotland, hij won twee meetings en verloor in een meeting en Ronaldo was zo invloedrijk in die wedstrijden dat hij mijn eerste goals in het kampioenschap scoorde tijdens de Marokko-wedstrijd waarin Brazilië won met drie clean.

Daarna gingen ze in de zestiende ronde naar het Chileense nationale team en wisten ze te winnen met vier doelpunten versus één doelpunt, Ronaldo had een grote rol en scoorde ook een doelpunt in die ontmoeting, waarna de kwartfinale tegen Denemarken en Brazilië de winst van drie doelpunten tegen twee doelpunten wist te winnen en leidde Ronaldo op deze bijeenkomst deed het goed en maakte een van de doelen van de bijeenkomst.

In de halve finale wist Brazilië de kaart van de laatste ronde met moeite terug te trekken na het winnen van de penaltyreeks en in de finale was Ronaldo niet in goede staat, hij kon niets doen om Brazilië te verslaan met drie doelpunten zonder antwoord, en dus kwam Brazilië naar voren als runner-up voor dat exemplaar, waarna Ronaldo naar buiten komt en verklaart dat Hij leed aan een vreemde situatie tussen misselijkheid en hoofdpijn, die hij tijdens de bijeenkomst niet goed kon spelen.


Ronaldo en behaalde de titel van 2002

Ronaldo keerde in de volgende editie van het WK in 2002 met volle kracht terug om zijn eerste titel in het WK met zijn land te behalen, dus Brazilië werd in die versie sinds de eerste ronde in geen enkele wedstrijd verslagen, dus won het in zijn drie wedstrijden harde resultaten waarin Ronaldo het meeste geluk had naast De doelpunten die hij creëerde.

Brazilië won in de eerste ontmoeting tegen Turkije met twee doelpunten voor één doelpunt, versloeg vervolgens China met een schone quad waarin Ronaldo een doelpunt scoorde en de beste speler in die wedstrijd pakte, en vervolgens de laatste ontmoeting in de groep waarin Brazilië Costa Rica versloeg met vijf doelpunten tegen twee doelpunten.

Scoorde Ronaldo twee doelpunten Daarna gaan we naar de achttiende ronde en waarin Brazilië tegen België speelde en twee doelpunten won zonder te antwoorden scoorde Ronaldo het tweede doelpunt in de achtste minuut van de evenementen van de meeting, waarna we doorgingen naar de kwartfinales, waarin Brazilië Engeland versloeg met twee doelpunten tegen het doel van Ronaldo en zijn eerste doelpunt maakte voor zijn collega Rivaldo.

Dan komt de halve finale, die ik ontmoette in Brazilië, Turkije en Brazilië wist te winnen met een onbeantwoord doelpunt gescoord door Ronaldo in de negenenveertig minuut, en in de finale ontmoette Brazilië Duitsland en wist twee doelpunten te winnen zonder een antwoord. Dankzij zijn grote inspanningen in de kampioenschapswedstrijden werd Ronaldo destijds het eerste icoon van Brazilië.

Ronaldo op het WK 2006

Ronaldo nam met Brazilië deel aan het WK 2006 en hij wist met zijn land de kwartfinales te bereiken, maar hij werd uitgeschakeld door het Franse nationale team en Ronaldo wist tijdens die versie zijn vijftiende doelpunt te bereiken, waardoor hij tot 2014 de topscorer van het WK werd, waarin hij Cluse scoorde Zijn 16e doel is om Ronaldo met één doelpunt te overtreffen.

En Ronaldo heeft goed gepresteerd in die versie, maar het was niet de vereiste vorm die zijn land kwalificeert om die titel te pakken, aangezien Brazilië uit zijn groep steeg als eerste na het winnen van drie van zijn vergaderingen, versloeg het Japan met vier doelpunten In ruil voor een doelpunt had Ronaldo twee doelpunten, waarna ze Australië versloeg met twee doelpunten zonder antwoord.Ronaldo maakte een van deze doelpunten en versloeg Kroatië met een nette goal.

Daarna gaan we verder naar de achttiende ronde waarin Ghana elkaar ontmoette en drie doelpunten wist te behalen zonder antwoord, Ronaldo scoorde het eerste doelpunt in die ontmoeting specifiek in de vijfde minuut, waarna hij het derde doelpunt maakte in de vierentachtig minuten, waardoor Brazilië naar de kwartfinales kwam, maar niet slaagde Na hem viel ze voor Frankrijk met een doelpunt zonder respons, en zo droeg Ronaldo ook bij aan dat toernooi.

Een reactie posten

0 Reacties