Hoe professioneel cricket leren in minder dan twee maanden?

Hoe professioneel cricket leren in minder dan twee maanden?
Cricket is een spel dat relatief onbekend is in de Arabische wereld, maar het is een populair spel in veel andere landen, zoals India, Australië, Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië, en het is een spel van bal en peddel, het heeft strikte regels en zijn fans houden ervan om concurrerende teams aan te moedigen omdat het een teamsport is en erg enthousiast.

Cricket is misschien niet het populaire spel in Arabische landen zoals voetbal, maar het is zeker een populair spel in andere landen, vooral Aziatische landen zoals India, en in Nieuw-Zeeland, Australië en ook in het Verenigd Koninkrijk, het is een enthousiast en collectief spel, de wedstrijd brengt twee teams samen en elk team bestaat uit 11 spelers.

Heeft Wereldkampioenschappen over de hele wereld, en ze hebben tools om te spelen zoals bal, paddle en houten stokken, professionals spelen op grasvelden en kinderen spelen op straat om gemakkelijk materiaal te krijgen, dus hoe kan cricket worden gespeeld? En hoe kan professionaliteit erin! Dit is wat het artikel laat zien.

Wat is cricket?

Het is een geweldig spel, gespeeld op een grasveld tussen twee teams, en elk team van 11 spelers, de bal in de krekel zo groot als een vuist, die de bal werpt (de bal werpt) en met de hand wordt gegooid, maar degene die hem blokkeert, wordt genoemd (de man van het racket) en de blokkering gebruikt een racket Een dunne houten vorm lijkt op de peddel van kleine boten.

Het doelwit bestaat uit drie houten stokken genaamd Stumps, en doelmarkeringen worden wicket genoemd. Tijdens het spelen probeert de balwerper deze markeringen te raken en twee houten stokken te laten vallen, en de batsman probeert de bal te blokkeren en weg te slaan, wat kan lijken op sommige Honkbal ding.

Spannende cricketgeschiedenis

Spannende cricketgeschiedenis
In tegenstelling tot de overtuiging dat voetbal het eerste spel in Engeland is, maar cricket concurreert met voetbal om de positie van het meest populaire spel, was de oorsprong en oorsprong van het spel cricket in Engeland en is het een van de oudste en oudste spellen ter wereld.

Sommigen geloven in de oorsprong ervan tijdens het bewind van de familie Tudor in de zestiende eeuw Anderen geloofden in de oorsprong ervan onder kinderen van de middeleeuwen en verspreidden zich vervolgens naar volwassenen, zoals de wortels van het woord cricket, sommigen geloven dat de oorsprong Nederlands is in de zin van een stok.

Terwijl anderen geloven in de Franse oorsprong in de betekenis van een hamer, terwijl de meerderheid het eens is over de Brits-Saksische oorsprong ten opzichte van de regio Gelegen b N steden u en Sussex, en wordt beschouwd als de speler Jasper Vinyl is de eerste slachtoffers van cricket, terwijl de doden vielen in de zaak.

Behalve een wedstrijd in de stad Sussex in 1624, toen een klap door een verdwaalde direct op het hoofd werd ontvangen, en dit incident, het spel is geëvolueerd en bevat regels om beschermende kleding te dragen voor de veiligheid.

Cricket Tools

Er zijn geen strikte regels voor het maken van krekelgereedschap, of het nu de bal of het racket is, maar de bal is meestal gemaakt van met leer bekleed kurk en de omtrek is niet groter dan 22,9 cm, het gewicht is meer dan 163 gram en het racket moet zijn gemaakt van hout, 10,8 cm breed en 96,5 cm lang Het gedeelte om de bal af te weren moet plat zijn en het handvat moet rond zijn om de controle te vergemakkelijken.

En elke speler draagt ​​een helm om te beschermen tegen harde schokken, een shirt, een broek en platte of puntige schoenen, ook de boogschutters en de batsmannen en iedereen staat in de buurt van het doel, handschoenen Een beenbeschermer.

Cricketstadion

Sommige stadions verschillen van de traditionele cricketstadions, maar het traditionele stadion is 150 meter lang en 137 meter breed, en de afstand tussen elk doel is ongeveer 20,12 meter, en beide doelen ontmoeten elkaar parallel, elk doel is 22,9 cm breed en de stammen van de stokken zijn dicht bij elkaar zodat ze niet passeren Daartussen is de bal, de stelen zijn 71,1 cm hoog en de stokken zelf zijn 11,1 lang, en witte limoen wordt gebruikt om lijnen binnen het veld te maken om gebieden van het doel te definiëren en waar elke speler moet staan ​​en zijn benen moet neerzetten.

Methode en instructies om te spelen

In wedstrijden van de eerste graad bestaat de wedstrijd uit twee rondes voor elk team, maar er zijn andere systemen waarbij wedstrijden bestaan ​​uit één ronde voor elk team, in de systemen van één ronde heeft het team een ​​bepaald aantal worpen tijdens de ronde, terwijl de twee-rondesystemen de ronde eindigt met het verlaten van tien spelers van hetzelfde team Bestaat uit 11 spelers, naast de mogelijkheid om het hoofd van het hitting team aan te kondigen, eindigt de ronde als hij dat wenst.

Het hitting team is het team dat het racket moet nemen om de ballen van zijn doel te blokkeren, en de teamleider begint de spelers te rangschikken die de een na de ander zullen spelen, wanneer een van de spelers als een opvallende man staat, moet hij apart staan, een man aan de ene kant van de hitting line en een man aan de andere kant, en stoot af De ballen komen alleen naar buiten en lossen de speler op die volgt tot de voltooiing van tien spelers in het team van 11, en de vaardigheden van het raken van de bal behoren tot de belangrijkste vaardigheden in cricket.

Ten slotte is cricket een van de grote populaire spellen ter wereld en de reden is dat het populair is in landen met een hoge bevolkingsdichtheid zoals Groot-Brittannië en India, en daarom is dit spel niet minder belangrijk dan andere sporten, dit is het enthousiasme dat volgers zullen genieten als ze de basisregels van dit spel begrijpen het prachtige.

Een reactie posten

0 Reacties