Hoe oefenen bodybuilders thuis zonder naar de gym te gaan?

Hoe oefenen bodybuilders thuis zonder naar de lounges te gaan?
Veel jonge mensen proberen een prachtig en harmonieus lichaam te hebben, zoals het beroemde bodybuilding-spel, maar er zijn veel mensen die niet genoeg tijd hebben om naar de lounges te gaan en daarom hebben we een alternatieve oplossing om thuis bodybuilding te doen zonder naar de club te hoeven gaan.

Natuurlijk zullen bodybuildingsoefeningen thuis je niet naar de aangewezen lounges brengen, maar ze kunnen soms behulpzaam of een zanger zijn. Als je bijvoorbeeld doorgaat met bodybuildingoefeningen in de hal, maar je moet een tijdje stoppen vanwege reizen of naar een plaats gaan ver van de stad of Als u het leger en andere zaken betreedt.

Is het mogelijk dat u de periode van uw afwezigheid in de hal verlengt en daardoor veel van uw spiermassa verliest en daarom kunnen bodybuildingoefeningen thuis u tegen dit verlies beschermen, of dat u niet genoeg geld heeft om deel te nemen aan een van de zalen en daarom heeft u alleen oefening Zonder machines thuis En andere verschillende redenen die kunnen voorkomen dat veel jonge mensen naar de gangen gaan.

Dus er is maar één oplossing voor hen, namelijk bodybuilding-oefeningen thuis doen, en hier zullen we de beroemdste van deze oefeningen in detail aanbieden en je hoeft alleen maar bij je thuis toe te passen, Volg ons dus.

Bodybuilding-oefeningen thuis zonder machines

Er zijn veel bodybuilding-oefeningen die je thuis kunt doen zonder machines of apparatuur te gebruiken. Bodybuilding wordt natuurlijk geassocieerd met sportmachines en -apparaten, maar het is oké om een ​​aantal oefeningen een tijdje te doen totdat je in staat bent om naar de lounges te gaan.

En de eerste oefeningen die worden gebruikt in de Kamal-oefening Objecten thuis is een push-up of push-up oefening zoals het wordt genoemd, en deze oefening is het populairst in die sport en de resultaten verschijnen snel en merkbaar, en deze oefening richt zich op veel spieren, waarvan de belangrijkste de borstspier is.

Dan de schouder en rug, dus die spieren zijn de resultaten die snel en duidelijk verschijnen. Naast de spier Er zijn anderen zoals tri, pai, obesitas en anderen Er zijn veel vormen waarin deze oefening wordt beoefend, inclusief de zeer basale en primitieve waarmee alle jongeren beginnen.

Daarna gevolgd door de tussenliggende vormen van moeilijkheid dan meer en meer, en de bekende en primitieve vorm van deze oefening is om de handen onder de borst te plaatsen en dan de voeten naar hun uiteinden te spreiden en ze dan een beetje van elkaar af te bewegen, de borst naar boven te bewegen en dan naar beneden te gaan, op voorwaarde dat de grond niet in contact komt, dan hebben we een andere vorm Het is een oefening waarbij handen klappen, voeten optillen, oefeningen met één hand en andere vormen.

Urine-oefening of vader

We komen hier om te praten over een andere oefening van bodybuilding thuis en deze oefening is urine of de geest zoals het wordt genoemd, en deze oefening is de tweede belangrijkste oefening na druk of bosch, omdat deze oefening werkt om de spiermassa van de rug, schouders, pi en onderarmen op te bouwen en te vergroten, En het wordt beoefend door een stok of een stuk ijzer over de breedte vast te houden.

Dan tilt de man zijn lichaam naar boven totdat zijn kin boven de lat of de stok boven uitsteekt, en natuurlijk zal het in het begin erg moeilijk zijn en de persoon zal niet in staat zijn om drie opeenvolgende herhalingen te voltooien, maar na verloop van tijd Het vermogen om klimmen te weerstaan ​​zal toenemen Landing en daarmee het vermogen om veel te oefenen en veel te klimmen en te landen, en de atleet kan veranderen in de vorm van lichaamsbeweging, is niet beperkt tot de status van één hand.

Dit betekent dat als hij met zijn handen strak speelt, hij zijn handen in de loop van de tijd kan uitbreiden, of de hoek van zijn handen naar voren of naar achteren kan weerspiegelen wanneer hij wil, dit alles de intensiteit en intensiteit van de oefening verhoogt en dit is natuurlijk vereist om goede resultaten te geven.

En met beheersing van de oefening en het vermogen om goed te oefenen De stagiair kan dertig tot vijftig dagen per dag behalen, hetzij opeenvolgend, hetzij met tussenpozen, dus het oefenen van deze oefening met hetzelfde aantal in de push-upoefening of druk zal zeer snel goede resultaten opleveren.

Squat of squat-oefening

Een van de belangrijke oefeningen die thuis in bodybuilding-oefeningen zijn opgenomen, is de squat- of squat-oefening zoals het wordt genoemd, en deze oefening is compleet anders met de oefeningen die we hierboven noemden, omdat de focus daarin ligt op het onderste deel van het lichaam, vooral de dijen, dit is naast erg belangrijk voor de hamstrings.

En daarom We vinden veel jonge mensen die het alleen voor dit doel beoefenen, en je kunt deze oefening oefenen door normaal te staan ​​en je handen en voeten zijn gelijk en bewegen niet weg van de schouders, daarna laat je de heupen naar beneden zakken totdat ze in hetzelfde proces zitten met de knie.

Wat het proces is van afdalen totdat het de Werk op het dichtstbijzijnde punt van het land, ga dan weer vooruit met de hulp van je voet zodat Ka'bi opstaan ​​en de oefening opnieuw landen, enzovoort, en als je dit proces tien tot twintig keer in één groep moet uitvoeren.

Het is vermeldenswaard dat de groepen moeten variëren van twee tot vier en de beste drie zoals gewoonlijk, alle oefeningen, tot de echte bodybuilding-oefeningen die afhankelijk zijn van gewichten en naar de gangen gaan, je drie groepen moet spelen, elke groep van tien tot vijftien zoveel als je wilt, algemeen Nadat je de squat of squat-oefening onder de knie hebt, kun je het jezelf moeilijk maken om de resultaten nog beter te maken, en dit zal gedaan worden door alles met je hand te dragen, zoals een bal, boeken, enz.


Andere bodybuilding-oefeningen thuis zonder machines

Er zijn thuis veel bodybuilding-oefeningen, behalve de oefeningen die we noemden, maar ze zijn niet van groot belang, zoals de bovengenoemde.

We hebben bijvoorbeeld een triceps-oefening, de Tri-spier in de achterkant van de arm, en deze oefening kan worden gedaan door op een stoel te zitten en gewicht te dragen met handen en dan op te tillen Naar boven en buig de hand achter het hoofd, dan laat je de hand naar beneden vallen, die achter het hoofd zit, en dan weer omhoog en zo op dezelfde manier.

En het lijkt erg op de Franse oefening of de niet-rechte staafoefening van de Tri-spier, die wordt beoefend in de hallen, en we hebben ook een impulsoefening gewijd aan de quasi-spier Slecht Of de grendel zoals het wordt genoemd, en deze oefening wordt beoefend door het dragen van elke maat die identiek is in beide handen, en til dan alleen de tekst van het lichaam op, met name de schouder, terwijl de onderste helft ongewijzigd blijft.

Ook blijven de handen direct stevig aan de zijkant van het lichaam, dan worden de schouders omhoog gebracht zodat de scheefgetrokken spier goed wordt aangetast door de gewichten en begint te groeien en te groeien zoals we willen. Natuurlijk zal deze oefening snel merkbare resultaten opleveren, en er zijn ook veel bodybuilding-oefeningen thuis waarmee je een tijdje naar de lounges kunt gaan en met machines kunt trainen.

Een reactie posten

0 Reacties