Hoe oefen je voetbal zonder moe te worden of halverwege het spel te stoppen?

Hoe oefen je voetbal zonder moe te worden of halverwege het spel te stoppen?
Voetbal is de eerste sport ter wereld en liefde voor de meeste jongeren, maar het is natuurlijk erg stressvol en vereist een hoge fysieke conditie.Als je voetbalsport wilt beoefenen zonder moe te worden, moet je snel hardlopen leren en je ademhaling beheersen en weten hoe je je lichaamsritme kunt beheersen, zoals je hier zult weten.

Veel jonge mensen ervaren extreme vermoeidheid tijdens het voetballen en aangezien u dit artikel leest, bent u een van die en probeert u toegang te krijgen tot voetbal zonder vermoeidheid, en u zult zeker uw toestand in dit artikel vinden, omdat we zullen praten over de belangrijkste redenen die tot deze extreme vermoeidheid leiden Met hoe je er geleidelijk vanaf kunt komen en permanent zonder enige vermoeidheid kunt spelen.

En je moet een voetbalfan zijn en ernaar streven om deze snelle vermoeidheid aan het begin van het spel volledig kwijt te raken, pas je alle instructies en dingen toe die hieronder worden genoemd, het zijn heel eenvoudige dingen en je zult versteld staan ​​als je ze ziet, maar Heel indrukwekkend natuurlijk Je zult voetballen zonder moe te worden.

En dit is natuurlijk van toepassing op degenen die geen gezondheidsproblemen hebben, vooral ademhalingsproblemen, omdat de kwestie verband houdt met een ziekte of een probleem, dus je moet er zeker van herstellen voordat je begint met oefeningen en de instructies toepast die ik je zal dicteren, dus je moet dit volgen Het artikel is goed.

Redenen voor snelle vermoeidheid tijdens het hardlopen

Redenen voor snelle vermoeidheid tijdens het hardlopen
Er zijn veel redenen die leiden tot het ontstaan ​​van het probleem van snelle vermoeidheid tijdens het hardlopen, dus als je voetbal zoekt zonder moe te worden, moet je ernaar kijken en weten waar je last van hebt en het vervolgens elimineren, en de eerste en meest voorkomende van deze redenen is het gebrek aan regelmatig voetballen, er zijn er veel Van de jongeren die eens in de paar maanden of min of meer voetballen, en bij het oefenen van het spel, zul je merken dat ze snel moe worden en slechts vijf of tien minuten voorbijgaan totdat je merkt dat ze op het veld van vermoeidheid zitten.

Omdat het lichaam niet gewend is aan zulk hardlopen en enige tijd nodig heeft om weer fit te worden Hij kan het goed doen, evenals andere oorzaken J leidt tot snelle vermoeidheid wanneer hardlopen een intensieve training is, en deze reden wordt beschouwd als het tegenovergestelde van de eerste reden en dit betekent dat matiging in de praktijk de meest geschikte manier is om te voetballen zonder moe te worden.

Het lichaam wordt moe en put zijn energie uit tijdens veel en intensief trainen en kan dus niet alle wedstrijden volledig uitvoeren, en ook een van de redenen die tot snelle vermoeidheid leiden, is het feit dat het het lichaam niet voorziet van energie en voedingsstoffen die daarvoor nodig zijn.

Het lichaam heeft veel vitamines, mineralen en eiwitten nodig om te kunnen oefenen De inspannende sport zonder enige onderbreking, met de dringende behoefte aan koolhydraten en eiwitten die het voor aanvang van de meeting van energie voorzien, waardoor het ontbreken van deze elementen leidt tot snelle vermoeidheid tijdens het hardlopen.

Hoe kan ik voetballen zonder moe te worden?

Hoe kan ik voetballen zonder moe te worden?
We komen hier om te praten over hoe je voetbal kunt oefenen zonder moe te worden. In het begin moet je een geïntegreerde voedselmaaltijd eten en koolhydraten zijn er in overvloed aanwezig, omdat koolhydraten of suikers de eerste motor zijn voor het lichaam en het vreselijke energie geven om zware oefeningen te doen.

Zonder dat de persoon geen energie heeft om enig werk uit te voeren Of het nu atletisch of functioneel is, enzovoort, dus je moet ongeveer twee tot vier uur eten voordat je hooguit gaat voetballen, en pas op voor eten en spelen bijvoorbeeld binnen een uur. Slaap in de Een dag tussen de zes en acht uur en de beste zeven uur, zodat het lichaam na een goede nachtrust klaar is.

Het is ook noodzakelijk om het aantal wedstrijden dat in één week zal worden beoefend te beheersen, omdat de overmatige toename leidt tot vermoeidheid en vermoeidheid, en dit maakt hem natuurlijk niet in staat om enige oefening uit te voeren vanwege de uitputting van alle energie die in het lichaam aanwezig is.

En ook moet je de oefening niet verminderen, dus oefen het niet Eens per maand, twee maanden of drie, wanneer u terugkeert naar de volgende ontmoeting, zult u erg moe zijn en uw lichaam kan niet spelen vanwege een slechte fysieke conditie.

Voetbalverwarmers

Voetbalverwarmers
Een van de belangrijke dingen die gedaan moeten worden voordat je gaat voetballen, is verwarmen, aangezien verwarmen een van de noodzakelijke dingen is voordat je het spel start, je zult bijvoorbeeld 20 minuten voor het begin van de meeting langzaam in het stadion rennen, en je verhoogt de snelheid met de tijd een beetje maar bereikt niet het maximum Je snelheid, want daardoor verlies je de energie die nodig is om zichzelf te ontmoeten.

En je moet de verandering in de hardloopvorm maken, bijvoorbeeld vooruit en achteruit rennen en dan gedraaid als een slang en anderen, en dan doe je rekoefeningen voor de spieren om ze niet te beschadigen door op het veld te rennen, of Je voelt je moe tijdens het spelen, dus je zult het doen Verlenging van het hele lichaam, vooral de onderkant ervan, zal in het niveau staan ​​en vervolgens uw knieën tot vaste palen maken.

Vervolgens buig je de bovenste helft van het lichaam naar de onderkant, net als de geknielde positie in gebed, maar het enige verschil is dat je handen niet op je knieën zullen liggen, maar je voeten aanraken terwijl je knieën volledig gefixeerd zijn.

Dit is een van de beroemde rekoefeningen die je kunt doen voordat je begint met trainen Voetbal, en er zijn andere oefeningen die verband houden met de bal, zoals de bal in het net trappen, passen, dribbelen, enzovoort, dat zijn de laatste opwarmingen die een speler moet doen voordat de wedstrijd begint.


Bijzaken zijn van belang

Bijzaken zijn van belang
Er zijn een paar simpele dingen waar veel spelers geen aandacht aan besteden, maar ze zijn erg belangrijk en hebben een grote impact op het voetballen zonder moe te worden. De speler moet bijvoorbeeld voor het begin van de wedstrijd overvloedig water drinken, zodat hij tijdens het spelen geen ernstige uitdroging voelt, omdat de lucht veel naar buiten komt als gevolg van de inspanning Als het water niet beschikbaar is.

Wordt de speler erg moe en vergeet hij ook niet om tijdens het spelen water te drinken, maar niet in kleine hoeveelheden, om geen buikpijn te veroorzaken, en moet de speler een voetbalschoen dragen, wat normaal is of niet bedoeld, de speler zal te veel vermoeid raken en hem hinderen Om soepel te bewegen.

Je moet ook ademen tijdens het spelen en als je je moe voelt, moet je kalmeren en je snelheid verminderen totdat het lichaam een ​​beetje ontspant en zijn evenwicht terugkrijgt, daarna gaat het hardlopen op de juiste manier en zonder enig probleem, en je moet ook de juiste tijd kiezen om te voetballen en niet te oefenen in de middag.

Wanneer de hitte intens is, zullen de intensiteit van de zon en de hitte je lichaam verzwakken en het onvermogen om de wedstrijd te voltooien, dus je moet na vier of vijf uur 's avonds spelen tot het einde van de dag.

Een reactie posten

0 Reacties