Hoe ga je om met luiheid over sport?

Hoe ga je om met luiheid over sport?
Luiheid bij sport is normaal, aangezien sport een fysieke inspanning is die doorzettingsvermogen vereist, kunt u zich moe voelen door gewoon sport te onthouden, maar door de redenen voor luiheid en het belang van sport te kennen en de nadelen ervan weg te gaan, kunt u profiteren van de middelen van motivatie en regelmatig sporten.

Luiheid over sport is de gemakkelijkste keuze voor zielen, en de kans neemt toe met die met een zwakke wil, niemand houdt van inspanning en vermoeidheid, en het is voor de meesten van ons niet mooier dan op de bank te rusten en te dromen van een beter lichaam en meer kracht, maar helaas is het niet de juiste manier om dromen te verwezenlijken.

Want alle dromen hebben een hoge taak nodig En doorzettingsvermogen om het te bereiken, en sport is niet alleen een droom, maar het is een noodzaak voor gezonde mensen, en voor het niet uitoefenen van veel nadelen, en liefde voor sport is een noodzaak zoals drinkwater, en deze liefde ontstaat niet zonder de vele voordelen van sport te kennen, en ondanks de wijdverbreide luiheid over sport.

Heeft het oplossingen die we allemaal kunnen implementeren en genieten De resultaten ervan, zodat u uzelf kunt motiveren om regelmatig te sporten, en dit zal u een positieve manier van denken aanleren die u in uw leven in het algemeen ten goede zal komen, en in dit artikel zullen we de oorzaken van luiheid over sport.

De voordelen van sport en hoe het verandert van een zware belasting in iets waar we van houden transformeren, en we zullen het ook hebben over de schade van niet sporten en de middelen om jezelf te motiveren , En het positieve denken dat we van sport leren.

De redenen voor luiheid over sport

De redenen voor luiheid over sport
De redenen voor luiheid zijn talrijk en gevarieerd per persoon, inclusief wat tot de individuele aard van het individu behoort, inclusief wat te wijten is aan zijn omgeving en de omstandigheden van zijn leven, dus lichaamsbeweging vereist niet alleen de wens en bereidheid van de persoon, maar heeft ook de juiste plaats en omstandigheden nodig.

Voor voortdurende aanmoediging en ondersteuning, en voor enige deelname van vrienden Of het gezin, en je hebt misschien geld, geschikte ervaring en coach nodig, die misschien niet allemaal voor iedereen beschikbaar zijn, en het kennen van de redenen voor luiheid over sport is de eerste stap om dat probleem aan te pakken, en succes bij het bestrijden ervan, en het vervolgens overwinnen ervan is de belangrijkste reden voor luiheid over sport.

Geldgebrek om te sporten

Sporten in een club of zelfs registreren voor een sportschool heeft geld nodig, en soms is het duur en groter dan onze financiële draagkracht, in welk geval we sportclubs kunnen kiezen met redelijke prijzen, en we kunnen sporttoestellen kopen en ze thuis gebruiken, en sommige daarvan zijn te koop te koop , Het is niet nodig om het nieuw te kopen.

Er zijn ook video's beschikbaar op YouTube die je helpen om te profiteren van huishoudelijk gereedschap zoals een stoel en waterflessen om alle spieren van het lichaam te oefenen, wat betreft fitness, je kunt op straat rennen of thuis rennen, en je kunt een lettertype proberen Het touw is dat ook en het idee is niet om geld een reden te geven voor luiheid over sport.

Geldgebrek om te sporten, Te weinig tijd

Te weinig tijd

Hoe vaak heb ik van vrienden gehoord over hun wens om te sporten en dat dit hen daar alleen maar van weerhoudt door gebrek aan tijd of luiheid met sporten? Natuurlijk hoor je dit minstens één keer per dag.

Persoonlijk zei ik dit altijd, hoewel we veel tijd hebben verspild aan sociale media en al het andere dat waardeloos was, en ondanks het feit dat lichaamsbeweging niet meer dan een uur duurt en sms'en voor de gemiddelde persoon, dat wil zeggen: wie wint er niet Zijn levensonderhoud van hen, en misschien is de tijd niet echt genoeg, dus we werken allemaal en we hebben veel taken, maar je kunt het je niet veroorloven om een ​​uur per dag te voorzien.

Je kunt ze redden van bedtijd of internettijd of nutteloze sessies in het café, en je kunt ook een nabijgelegen sportschool kiezen Vanuit je huis zodat je onderweg geen tijd verspilt, kun je ook naar club drie gaan Rat slechts een week, het idee van de vraag is het gebrek aan tijd om uw dag en goede uw afdeling te organiseren om hem.

Het ontbreken van een goede trainer in je omgeving

De afwezigheid van een bekwame trainer is een van de belangrijkste redenen voor luiheid over sport, omdat de afwezigheid van het ervaringselement sport een probleem maakt zonder fruit, en de ellende niet tot uiting komt in de resultaten, en de afwezigheid van tastbare resultaten op de ontwikkeling leidt tot het doden van vastberadenheid en de wens om door te gaan, maar het probleem hier is de luiheid van de persoon over leren.

En vertrouwen op een gespecialiseerde coach om hem de hele tijd te begeleiden en te volgen, en dat hebben we niet nodig zolang we niet sporten om medailles te behalen en internationale kampioenschappen te winnen, zodat de gewone persoon de aard van zijn lichaam kan begrijpen en het dieet en de training kan kiezen die bij hem past.

Het internet is een schat aan sport, maar je kunt kijken Technic Om elke oefening je doet correct uit te voeren, en door specialisten alles op een wetenschappelijke manier uit te leggen, maar toch heb je de behoefte aan een coach om toezicht te houden uw training, kunt u met maanden van trainers communiceren via het internet, een goede en gegarandeerde manier.

Gebrek aan wil en zwakke wil

Gebrek aan wil en zwakke wil
Ondanks de ernst van de voorgaande redenen als redenen voor luiheid over sport, vertegenwoordigt het niets voor degenen die een sterke wil en vastberadenheid hebben. Het is de vastberadenheid die je ertoe dwingt om alle kansen te overwinnen, en de afwezigheid ervan geeft je alleen maar argumenten, en je kunt je wil versterken door jezelf eraan te herinneren wat je gezond en fysiek bent.

Wil je jezelf onderbreken bij het traplopen? Vind je je look leuk als je in de spiegel kijkt? Denk na over de negatieve dingen die je niet leuk vindt, stel jezelf dan voor na het sporten en het bereiken van je doelen, stel jezelf voor met een betere gezondheid en een aantrekkelijk en sterker atletisch lichaam, denk na over al deze dingen en je zult merken dat je besluit krachtiger is geworden, omdat je verlangen om doelen te bereiken en de resultaten te zien je automatisch naar de sportschool zal leiden .

Het ontbreken van kameraadschap en aanmoediging is een van de oorzaken van luiheid in de sport

Niets motiveert je om te sporten zoals een vriend hebben die de oefening deelt, dit is iets wat ik zelf heb geprobeerd, een vriend hebben die je enthousiasme en je toewijding aan sport vergroot, als je lui bent, moedigt hij je aan, en luiheid wordt door jou genomen, net zoals eerlijke competitie en hulp bij sport het een leuke tijd maakt.

En als je vriend een hoge motivatie en een sterke wil heeft, zul je ervan leren, en je zult altijd vrienden vinden die regelmatig sporten of iemand nodig hebben die aan het begin deelneemt, naar hen zoekt en deelt, met hen traint en daar tijd voor probeert te besparen, en je zult betere resultaten en een leukere tijd vinden dan alleen sporten.

Schade als gevolg van niet sporten

Schade als gevolg van niet sporten
Gewoonlijk beweegt een persoon zich wanneer hij zich bedreigd en bedreigd voelt, en om deze reden kan het kennen van de schade van niet-oefenen je helpen luiheid onder ogen te zien, en de schade van niet-oefenen is niet alleen formeel zoals je zou denken, dat wil zeggen, ze ontnemen je niet alleen het aantrekkelijke fysieke uiterlijk, maar wegen zwaarder dan meer gecompliceerde en gevaarlijke gezondheidsschade.

Het zijn de schade die luiheid door sporten tot roken maakt, wat betekent dat het schadelijk en schadelijk is, en de schade kan worden onderverdeeld in gezondheids- en cosmetische schade, maar het heeft aanzienlijke effecten op je leven.

Gezondheidsschade

Sommigen maken de fout om te oefenen voor formele en tentoonstellingsdoeleinden en negeren wat belangrijker is, namelijk gezondheid, gezondheid is een kroon op het hoofd van gezonde mensen, en beweging is wat je twee fijne longen en een sterk hart geeft, oefening leidt tot het stimuleren van de bloedcirculatie en het beschermt je tegen beroertes, hoge bloeddruk, enz.

Het leidt ook tot het verbranden van de extra calorieën die we dagelijks eten zonder berekening, wat voorkomt dat ze zich ophopen als vet en cholesterol in de bloedvaten. Sport werkt om je fysieke kracht te vergroten en verbetert de efficiëntie van de luchtwegen en stimuleert de bloedcirculatie.

Niet-beweging leidt tot ruwheid van de gewrichten, ademhalingsmoeilijkheden, zwak lichaam, enz. Financiering en gebrek aan activiteit en gebrek aan lichaamsbeweging stellen u meer bloot aan beroertes en hartaanvallen dan reguliere atleten.

Formele schade is van bijzonder belang

Van de nadelen van luiheid door sport zijn esthetische schade. Natuurlijk is het atletische lichaam wat we voor onszelf wensen, ongeacht hoeveel we de vorm van ons huidige lichaam accepteren, we hebben nog steeds de wens om een ​​beter lichaam te krijgen, en dat we alles kunnen dragen wat we willen van kleding, en iedereen ziet het sportlichaam beter.

Niet alleen in termen van gezondheid In termen van esthetiek is het atletische lichaam eerder mooier en dit is niet in tegenspraak met de relativiteit van schoonheid en smaak, omdat obesitas of overmatige dunheid niet consistent is en harmonie een esthetisch principe is dat niet verandert, maar staat de materie voor vorm en zwaartekracht?

Natuurlijk niet, ondanks het belang van de vorm, maar het vertegenwoordigt niet alleen een externe korst, het drukt je wil, je persoonlijke succes en je toewijding uit om voor je lichaam te zorgen en ervoor te zorgen, je vetheid betekent niet alleen je liefde voor eten en gebrek aan inspanning, maar het betekent dat je de gezondheid niet waardeert en het betekent je zwakheid tegenover je verlangens en je onvermogen om Betrokkenheid.

Dit zijn allemaal negatieve schade die uw vooruitgang en uiterlijk op een goede manier in uw omgeving verhinderen, aangezien de vorm in veel gevallen de inhoud uitdrukt, dus verwaarloos deze niet.

Hoe hou ik van sport?

Hoe hou ik van sport?
Om luiheid in sport te laten eindigen, moeten we ervan houden, dat wil zeggen, we behandelen het niet met de logica van huiswerk toen we jong waren, en de liefde voor sport komt helaas niet zo gemakkelijk, omdat het gelijk staat aan het uitoefenen van inspanning, en in het begin is het echt vermoeiend, tenminste totdat het lichaam eraan went, maar daarna Een korte periode om jezelf eraan te houden.

Zal verschillende dingen opmerken, je zult in principe je hoge energiesnelheid en dagelijkse productiviteit opmerken, en je zult een verbeterde ademhaling en verhoogde bruine kracht opmerken, en je zult veel van de schade, pijn en symptomen die je ervoer vóór het sporten kwijtraken, en uiteindelijk zul je genieten van de formele verandering die je zult krijgen.

Vooral wanneer opgemerkt door God Aan en vrienden, en je krijgt er lof voor, en in dit alles kun je van sport houden, dat wil zeggen, nadat je vermoeidheid in de eerste oefening hebt doorstaan ​​en alle positieve veranderingen voor je opmerkt, en de manier waarop je het oefent elke periode verandert, zodat verveling niet naar je lekt, en je zult er erg van houden.

Zelfmotivatiemethoden om regelmatig te oefenen

Je slaagt erin luiheid met motivatie onder ogen te zien, en om jezelf te motiveren, mag je niet overdrijven of onredelijke doelen en percepties stellen, dat wil zeggen, maak jezelf van tevoren geen frustraties, als je grote en imaginaire verwachtingen stelt, zul je je gefrustreerd voelen omdat ze niet zullen worden bereikt, realistische doelen haalbaar zijn, en de tijd en tijd nemen die daarvoor nodig zijn.

Je droomt niet van een atletisch lichaam en verdraaide spieren en gaat slapen en wordt wakker om het te zien, omdat je de waarheid moet beseffen en de onvermijdelijkheid van tekortkomingen moet erkennen, parallel aan de kenmerken en sterke punten, de essentie van motivatie is realisme.

Daarna komt tevredenheid en tevredenheid en waardering voor de kleine prestaties die worden bereikt in het proces Ja, het bouwen van de piramide begint met een kleine steen en je traint vandaag een uur, wat het lichaam maakt waarop je in de toekomst wacht. Om jezelf te motiveren, kun je profiteren van de volgende middelen:

Stel kleine en korte termijn doelen

Stel kleine en korte termijn doelen
Korte doelen zijn dichter bij het bereiken en je hebt niet veel geduld nodig totdat je de resultaten ziet en geniet van de vruchten ervan, net zoals de communicatie en accumulatie ervan leidt tot het bereiken van de belangrijkste prestaties die je later zullen verbazen.

Als je nu niet langer dan een minuut kunt rennen, is het je doel om het vermogen te bereiken om gedurende vijf minuten continu te rennen De eerste dag ren je een minuut en dan nog een halve minuut, de volgende dag kun je anderhalve minuut rennen, dan bereik je gemakkelijk het aantal van twee minuten en die geleidelijke toename bereikt je doel veilig, en het belangrijkste is dat je de essentie van het idee begrijpt.

Niets is onmogelijk in Sport, het gaat allemaal om lichaamsbeweging Door je lichaam iets meer onder druk te zetten dan normaal, zal je lichaam proberen te groeien en zich aan te passen om deze inspanning gemakkelijk te maken, en het opmerken van kleine veranderingen en prestaties zal je inspireren om dezelfde methode in de rest van je leven te implementeren.

Spreek positief over sport en je prestatie

Laat uw sportieve prestatie centraal staan ​​in het gesprek, maak er een aantrekkelijk, rijk materiaal van voor uw persoonlijkheid. Wanneer uw persoonlijkheid verband houdt met sporten, zult u zich gemotiveerd voelen en door uw vraag te herhalen van de mensen om u heen, zal luiheid over sport moeilijk worden, net zoals uw associatie ermee een motivatie wordt om zich eraan te houden.

Dan zul je een soort leugens of pretenties voelen als je daarin faalt, en de prestaties en het toevoegen aan je persoonlijke successen zullen je altijd motiveren om andere successen te behalen.

Beloon jezelf constant

De beloningen vergroten de motivatie om iets te doen, er is geen verschil tussen klein en groot, we houden allemaal van de awards en wachten erop, en je kunt daarvan profiteren op een manier die bij je past, je kunt iets kopen dat je wilt wanneer je een bepaald doel bereikt, en een duidelijk plan hiervoor voor jezelf maken, alsof je tegen jezelf zegt dat je het uur gaat kopen dat Je vindt het lekker als je een bepaald gewicht bereikt en je gaat eten

Een deugd als je je committeert om een ​​volledige week training te volgen zonder uitstelgedrag of luiheid, en je kunt hetzelfde doen met de mensen om je heen, persoonlijk een geschenk presenteren aan mijn vriend die ervaring heeft op het gebied van sport wanneer ik gedurende een periode van een maand doorga, en automatisch doet dat haar vragen naar mijn inzet om te oefenen of niet, en de beloningen Creëer een sfeer van plezier en motivatie om te sporten.

Eerlijke competitie met vrienden

Eerlijke competitie met vrienden
Als u een vriend heeft die u deelt, gaat u naar toewijding en bent u niet lui van sport, competitie tussen u en elkaar helpen is de belangrijkste motivator ter wereld, zal automatisch een soort uitdaging en constructieve competitie tussen u creëren, dit zal uw capaciteiten tot het uiterste drijven, als uw vriend sneller probeert u uw snelheid te verhogen naar zijn niveau of omgekeerd En als je meer gewichten kunt dragen dan dat.

Zal dit je motiveren om deze superioriteit te behouden, en het te pushen om zijn kracht te vergroten, en dit dynamische proces zal een opmerkelijke ontwikkeling op het niveau van ieder van jullie veroorzaken, en zal je verlangen om sport te beoefenen groter en sterker maken, wat je uiteindelijk bereikt om door te gaan en grote prestaties te bereiken.

Positief denken en maximaal profiteren van sport op alle gebieden van het leven

Het belangrijkste en meest opvallende verschil tussen de atleet en de niet-atleet is de positieve manier van denken, en wie zijn sportbeoefening niet weerspiegelt op de manier waarop hij denkt dat hij de reis heeft gewonnen en de schat heeft verloren, ondanks het belang van sport en zijn talloze gezondheids- en fysieke voordelen, en op het niveau van vorm en inhoud.

En ondanks luiheid Bij het sporten hebben we veel schade opgelopen en we hebben onszelf tegen gevaren beschermd, maar er is een groter voordeel dat sport een positieve manier van denken en een betere manier van leven maakt, tijdens het sporten zul je je realiseren dat er niets echt onmogelijk is, en dat er geen verschil is tussen de ene persoon en de andere behalve met geduld en ijver, Dat weet je Het lichaam van de atleet dat je uiteindelijk krijgt.

Is de vrucht van de inspanning van de afgelopen dagen, en je kunt dezelfde manier van denken over je leven en met alle problemen die je tegenkomt toepassen, dus je bent geduldig en werkt op een manier die kleine prestaties oplevert, houdt rekening met het belang van training en ontwikkeling, vertrouw jezelf en je zult een beter leven hebben.

Ten slotte hebben sporten heel veel voordelen, die we allemaal kennen, inclusief die welke rechtstreeks van invloed zijn op uw gezondheid, en sommige die u indirect ten goede komen, wanneer uw vorm verbetert en uw tevredenheid ermee toeneemt, uw humeur verbetert en u minder wordt blootgesteld aan psychische problemen, en dit lichaam zal u uitdrukken als een succesvol persoon Het heeft kracht, wil en andere voordelen voor je activiteit en sociale relaties.

We weten allemaal dat, en ondanks dit gebeurt het dat we lui zijn over sport, en om deze redenen en oplossingen zoals we hebben uitgelegd, kun je hun toewijding aan het sporten kennen en toepassen, en het vieren van de prestaties die je bereikt, en vooral, dat je vertrouwen in jezelf zal toenemen en een manier zal verwerven Denk positief Ik beloof om de kwaliteit van je leven te verbeteren en al je problemen op te lossen, wat we je wensen, beste lezer, vergeet niet om ons je prestaties te vertellen wanneer je deze oplossingen probeert om luiheid over sport te overwinnen.

Een reactie posten

0 Reacties