Kan leren van baby's om te zwemmen hun meesterschap in de toekomst vergemakkelijken?

Kan leren van baby's om te zwemmen hun meesterschap in de toekomst vergemakkelijken?
Zuigelingen leren zwemmen is een probleem waarvan u denkt dat het gevaarlijk is voor het leven van de baby, maar precies het tegenovergestelde is waar. Van nature heeft het kind de mogelijkheid om te zwemmen en zijn adem is onder water, zodat hij meer ontspannen is en zijn spieren beter kan beheersen. Zuigelingen leren zwemmen is tegenwoordig een positieve en vereiste zaak.

Een van de vaardigheden die in het huidige tijdperk zijn georganiseerd, is de vaardigheid om zuigelingen te leren zwemmen, en we kunnen niet zeggen dat ze recentelijk zijn ontdekt, vanwege deze transcendentie op de populaire culturen die sinds de schepping zijn geërfd, misschien, zolang de mens zijn vaardigheden door vallen en opstaan ​​kende.

En het is zeker dat de mens zich in een vroeg stadium bevindt Vaak tot de prehistorie, ontdekte hij het vermogen van zuigelingen om te zwemmen, maar het was zeker gewoon een manier om plezier te hebben en te spelen, of misschien om gevaren te vermijden, of tijdens vervoer door meren en rivieren, maar misschien om zuigelingen te leren zwemmen, op een georganiseerde manier met coaches en plaatsen van onderwijs.

En onderworpen aan wetten en regels Specifiek, het is relatief recent Voor de moderne man, hoewel moeders in eerste instantie bezorgd lijken, natuurlijk, met het idee om hun baby in het water te plaatsen, kennen ze de omvang van het voordeel van deze vaardigheid voor het kind, niet alleen van de fysieke maar ook van de gedrags- en psychologische kant, en zorgt ervoor dat het probleem vrij is van risico's, vooral het risico van verdrinking, dus de moeders zelf Ze zoeken de vaardigheid om zuigelingen te leren zwemmen.

Leer baby's om instinct te zwemmen

Leer baby's om instinct te zwemmen
Het vermogen om zuigelingen te leren zwemmen is een fenomeen dat recentelijk is gevolgd en opgevolgd, en aan het begin van de millennia verspreidde het zich in de volksmond door de verschijning van zuigelingen die zwemmen in een videoclip van een van de beroemde buitenlandse liedjes.

Vaardigheid is iets aangeboren in hen, waarbij zuigelingen worden gekenmerkt door een verbazingwekkend vermogen om hun adem te beheersen en hun lichaam in het water te bewegen, waarbij het kind automatisch zijn adem en longen volledig natuurlijk sluit in het water, en het kind ook gedurende een korte periode in een staat van "duiken" onder water kan blijven.

Maar Er zijn natuurlijk verschillende tips Dat, waardoor zuigelingen leren bekwaam te zwemmen en zonder het risico van verdrinking, is bewezen door studies uitgevoerd door een groep onderzoekers in Amerika in 2004, en gepubliceerd in het beroemde tijdschrift New York Times.

Onder een artikel getiteld "Voordat je leert kruipen, moet je leren zwemmen", Zuigelingen leren Zwemmen is een natuurlijke vaardigheid die bij ons is geboren en eraan werkt om het te versterken voordat het kind het vergeet, het verbetert de vaardigheden van het kind en komt hem zijn hele leven ten goede.

Zwemmen voor pasgeborenen

De vraag die bij velen opkomt, wanneer beginnen we zuigelingen te leren zwemmen? Welnu, zuigelingen kunnen sinds de eerste dag zwemmen, een speciaal biologisch vermogen dat hen in staat stelt te zwemmen alsof ze de hele periode van de zwangerschap hebben geleerd!, En het kind kan volledig zwemmen vanwege twee speciale vaardigheden erin:

 1. Het vermogen om het water te raken en zichzelf naar voren te duwen, met zijn handen en voeten, natuurlijk zou je de waarheid hiervan kunnen ontdekken als je het kind in een plas vol water legt en je zijn hoofd een beetje omhoog tilt terwijl hij op zijn buik lag te slapen, en je zult hem spontaan vinden, zijn handen en voeten bewegend bewegend als elke getrainde zwemmer.
 2. Het kind heeft vanaf de eerste dag ook het aangeboren vermogen om zijn longen volledig te sluiten en zijn adem in te houden, ook al sluit hij zijn mond niet, het stopt gewoon met ademen gedurende seconden, waardoor hij zelfs kan duiken.


Daarom hangt de leeftijd om zuigelingen te leren zwemmen af ​​van het vermogen van de moeder om met haar kind naar het zwembad te gaan, zolang de gezonde baby gezond en volledig ontwikkeld is en sinds de eerste maand kan hij beginnen met oefeningen om zuigelingen te leren zwemmen.

Baby's leren zwemmen

Baby's leren zwemmen
Zeker, voordat u begint met het leren van baby's om regelmatig vaardig te zwemmen op een bepaalde plaats, zijn er enkele dingen die u uw kind aan die ervaring moet geven, om risico's in verband met de emotionele ervaring te vermijden, in het begin wordt het niet onmiddellijk in het zwembad bij de coach gelegd.

Maar eerder Hij is gewend aan het zwembad om te spelen en hem erin te vertroetelen, en je moet voorzichtig zijn om sterke anti-zonnebrandcrèmes te gebruiken en hem nooit alleen in het zwembad te laten, zodat hij geen gevoel van veiligheid verliest en dan weigert naar het zwembad te gaan, het kind moet eerst wennen aan het water en erin bewegen en de afstand is een paar Stapt op zijn moeder om vrij te spelen.

Het is belangrijk om daar zeker van te zijn De reinheid van het water dat in zwembaden wordt gebruikt en het is bedoeld voor zuigelingen, en zelfs als het zwembad gesloten is, moet u het lichaam van het kind aanbrengen met een crème die hem beschermt tegen huidinfecties. Als het kind wordt blootgesteld aan infecties of problemen, zal hij het zwemmen concentreren in zijn geest als een pijnlijke ervaring, en hij weigert Haal hem weer neer.

Voordelen van het leren van baby's om fysiek te zwemmen

Zuigelingen leren zwemmen heeft een aantal belangrijke fysieke voordelen. Naast het belang van het leren en beheersen van het vermogen om te zwemmen om een ​​persoon gedurende zijn hele leven te beschermen tegen het kwaad van verdrinking, geeft het leren van zuigelingen hen extra fysieke mogelijkheden, waaronder:

Verbetering van de ademhalingsfunctie en versterking van de longen.
Versterk de spieren van voeten en handen enorm.
Flexibiliteit en het vermogen om verschillende spieren van het lichaam te beheersen.
 • Versterking van de hartspier en bescherming tegen eventuele ziekten.
 • Verbeter de bloedcirculatie en stimuleer het zenuwstelsel.
 • Train de rug- en buikspieren en geef ze hun hele leven flexibiliteit en kracht.

Door te zwemmen verwijdert u uw kind van het extra gewicht dat hij krijgt, zonder vitamines of mineralen te verliezen.

Het verbetert de bloedtoevoer naar hersencellen, wat het mentale vermogen vergroot.
Verbeter eventuele problemen bij de bevalling zoals "navelstrenghernia" of andere problemen.

Voordelen van het mentaal zwemmen van zuigelingen

Voordelen van het mentaal zwemmen van zuigelingen
Naast de verbazingwekkende lichamelijke voordelen die we eerder hebben waargenomen bij het leren van baby's om te zwemmen, heeft zwemmen enorme voordelen voor het psychologische en gedrag van de baby in het algemeen, die in zijn geest en geweten worden gestimuleerd en gedurende zijn hele leven naast hem bestaan, waaronder:

 • Het vermogen van het kind om te verdragen en flexibel te worden behandeld met de ups en downs van het leven.
 • Zwemmen in het water vermindert spanning en krampen, waardoor het rustiger wordt.
 • Door het kind met zijn moeder te zwemmen, wordt de gehoorzaamheid van het kind aan zijn moeder vergroot en wordt hij dichter bij haar gebracht.
 • Wen aan behandeling met mensen en verbeter zijn gedrag met vreemden.
 • Vergroot het vermogen van het kind om geduldig en beheerst te zijn.
 • Het vermindert de nervositeit, woede en stressproblemen waarmee sommige baby's worden geboren.
 • Het vergroot het zelfvertrouwen van het kind en geeft hem positieve gevoelens.
 • Het vergroot zijn mentale vaardigheden om te leren en het vermogen om vaardigheden te verwerven.


Kinderen leren zwemmen

Zoals alles wat we leren, heeft het zowel schade als voordelen, maar als we de schade van de zaak kennen, helpt dit ons om het te vermijden en het risico op blootstelling eraan te verminderen, het leren van baby's om te zwemmen heeft geweldige voordelen, en het kan zijn leven volledig veranderen en hem redden van het risico van verdrinking gedurende zijn hele leven, hoe hij ook mag verdrinken. Enkele van de risico's kwamen naar voren in het gedrag, het psychologische of het fysieke aspect van het kind, waaronder:

 • Het risico lopen virale en huidziekten op te lopen als gevolg van water.
 • Verhoogd risico op influenza.
 • Infectie met hydrofobie, als er tijdens het zwemmen een stoornis optreedt.
 • hyperactiviteit en overmatige gehechtheid aan zwemmen.
 • Slechte psychologische ervaringen worden bij hetzelfde kind gedeponeerd en zijn moeilijk op te lossen, in het geval van blootstelling aan een situatie waarin hij negatieve gevoelens opwekt, zoals angst, angst, stress of intimidatie door de trainer, kan dit ertoe leiden dat het kind een psychologische knoop krijgt, met hem ouder wordt en een vijandige houding aanneemt van Zwemmen.
 • Als u een spier- of hoofdletsel heeft, loopt u het risico te verdrinken.


Plaatsen om baby's te leren zwemmen

Plaatsen om baby's te leren zwemmen
In de afgelopen periode, en sinds bijna millennia, zijn er verschillende centra verspreid om zuigelingen te leren zwemmen, en ze zijn uitgerust met alle veiligheidsmiddelen en hulpmiddelen die hen vermijden om te verdrinken, naast professionele trainers, die een hoge mate van vaardigheid hebben in het omgaan met zuigelingen.

Naast hun vermogen om zuigelingen te leren zwemmen, en deze plaatsen zijn beschikbaar in de meeste clubs Van sport in de Arabische wereld Bij het kiezen van een plaats moet u ervoor zorgen dat aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:


 • De instructeur dient zelf inzicht te hebben in de technieken om zuigelingen te leren zwemmen, de vaardigheden van geleidelijk ademen en de juiste leeftijd voor elk kind en het vermogen om te gaan met de verschillende gedragingen van het kind.
 • Beschikbaarheid van alle EHBO-middelen ter plaatse.
 • De nabijheid van de plaats tot een klinisch uitgerust ziekenhuis en de aanwezigheid van snelle communicatiemiddelen.
 • Reinheid en aandacht voor sterilisatie.
 • De plaats verkrijgt de nodige licenties en sluit zich aan bij de internationale competities die hieraan gewijd zijn.


Uiteindelijk is de vaardigheid om zuigelingen te leren zwemmen een van de belangrijkste vaardigheden die ik sinds zijn jeugd heb opgedaan voor uw kind, en de meeste zwemlessen accepteren het kind vanaf de leeftijd van twee maanden, wat de juiste leeftijd is om het kind alle noodzakelijke vaardigheden bij te brengen en het risico op schokken of afkeer van water te vermijden.

Als de Boodschapper van God Moge God hem zegenen en hem vrede schenken door onze kinderen te leren zwemmen. In zijn gezegde: "Leer uw kinderen zwemmen, schieten en paardrijden." De Heilige Boodschapper geloofde dat zuigelingen leren zwemmen de beste leeftijd in onze cultuur is vanaf het begin van het onderwijs op ongeveer vijfjarige leeftijd.

Op de leeftijd van borstvoeding de vaardigheid van zwemmen Biologisch nee g Het gaat verloren in het geheugen van het kind en wordt op een onbewuste manier overgedragen, vereenvoudigd door een echte vaardigheid die het kan oefenen, gewoon zonder koppigheid of afwijzing, zoals het gebeurt bij oudere kinderen.

Een reactie posten

0 Reacties